Bemiddeling

Verbindend in bloemen en planten – Ben je groothandelaar, exportbedrijf of bloemist en wil je grotere partijen inkopen via bemiddeling voor wederverkopers, evenementen of acties? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen. De bemiddelaars van Plantion gaan voor jou op zoek naar kwekers met de betreffende producten en brengen de gewenste transacties tot stand.

Het ordertraject wordt daarbij volledig door Plantion begeleid, tot en met levering op de met jou afgesproken dag en de facturering. Het tarief voor bemiddeling is afhankelijk van het betreffende orderbedrag. Aanvullend kan Plantion desgewenst ook ladingdragers ompakken of indichten tegen marktconforme tarieven.

Via Plantion bemiddeling heb je als inkoper toegang tot een uniek netwerk van zorgvuldig geselecteerde kwekers. Plantion onderhoudt al jarenlang nauwe banden met kwekers in Israël en tal van Europese, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen. Zodoende kun je met elke denkbare vraag altijd bij ons terecht!

 

Wil je ook grotere partijen bloemen of planten inkopen voor jouw klanten, een actie of een evenement? Neem dan contact met ons op.

Foto van Bemiddeling
Bemiddeling

Bemiddeling

Klantenservice