Inkopen bloemen en planten

Wil je bloemen inkopen voor jouw bloemisterij, tuincentrum of groothandel? Dan ben je van harte welkom bij Plantion, hét inkoopcentrum van Ede!

Inkopen van bloemen en planten bij Plantion kan op verschillende manieren, namelijk op onze Klok, bij het bemiddelingsbureau, in het groencentrum, in Plantion Shop & Go, in het groothandelscentrum. Dit alles vind je onder één dak op een centraal gelegen locatie aan de A30. Behalve op het inkoopcentrum zelf kun je ook online kopen. Dat is handig voor als je tijd wilt besparen of als Ede te ver rijden is.

Op de klok van Plantion koop je in kleine hoeveelheden, ideaal als je dus maar één fust nodig hebt. Daarnaast is ons snelle distributiesysteem een voordeel welke door veel huidige inkopers wordt genoemd. Onze distributiemedewerkers zorgen ervoor dat je aangekochte producten uiterlijk binnen een uur na het veilen voor je klaarstaan. Zo kun je met je producten aan boord weer snel op weg naar je winkel.

Met de module Kopen op Afstand bied je ‘live’ via internet mee op de veilingklok. In onze webshop kun je gebruik maken van de module Klok Voorverkoop. Eveneens vind je in de webshop meer producten van onze kwekers.

Kom gerust langs en overtuig jezelf van de mogelijkheden die Plantion biedt.

Als je enthousiast bent en je inschrijft als inkoper, krijg je een eigen kopersnummer. Daarmee kun je binnen Plantion al jouw aankopen doen. Voor het Groothandelscentrum, kun je je hier inschrijven.

Meer informatie? Neem dan contact op met een van onze relatiebeheerders.

Foto van Patricia Willemsen
Patricia Willemsen
Relatiebeheerder inkopers
Foto van Sylvia Spijker
Sylvia Spijker
Relatiebeheerder inkopers
Foto van Verena Nimtz
Verena Nimtz
Relatiebeheerder inkopers

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het inkopen bij Plantion? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Lees meer

Patricia Willemsen

Relatiebeheerder inkopers