fbpx

Volledig cash & carry
inkoopcentrum

Groothandelscentrum

Groothandelscentrum Plantion is hét cash & carry inkoopcentrum voor de bloemendetailhandel in Nederland. U kunt bij ons terecht voor uw volledige inkoop van snijbloemen, kamer- en tuinplanten, bloemisterij- en trendartikelen, decoratiematerialen en verpakkingen.

Onder één dak zijn vijf gerenommeerde bedrijven gevestigd die samen een meer dan compleet assortiment aanbieden. Zij bieden elke dag verse producten en stemmen hun assortiment af op de laatste trends. Klanttevredenheid en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Ervaar de gastvrijheid, klantgerichtheid en bijzondere ambiance van het groothandelscentrum.

Bent u een branchegerichte detaillist? Dan bent u van harte welkom in Groothandelscentrum Plantion te Ede. Wij werken met een collectief inschrijfformulier. U kunt dit inschrijfformulier invullen bij de verschillende groothandelaren of bij het aanspreekpunt in het centrum, Kitty Ouwehand. U kunt ook een kopie van het uittreksel van uw Kamer van Koophandel-inschrijving mailen naar info@ghcplantion.nl. Vervolgens neemt Kitty Ouwehand, contact met u op.