fbpx

verbindend in assortiment

Groothandelscentrum

Groothandelscentrum Plantion is hét cash & carry inkoopcentrum voor de bloemendetailhandel in Nederland. U kunt bij ons terecht voor uw volledige inkoop van snijbloemen, kamer- en tuinplanten, bloemisterij- en trendartikelen, decoratiematerialen en verpakkingen.

Onder één dak zijn vijf gerenommeerde bedrijven gevestigd die samen een meer dan compleet assortiment aanbieden. Zij bieden elke dag verse producten en stemmen hun assortiment af op de laatste trends. Klanttevredenheid en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Ervaar de gastvrijheid, klantgerichtheid en bijzondere ambiance van het groothandelscentrum.

Alleen branchegerichte wederverkopers kunnen bij Groothandelscentrum Plantion inkopen. Dit strikte beleid zorgt ervoor dat u bij Groothandelscentrum Plantion alleen branchegenoten tegenkomt. Bij de groothandels Buurman Planten, Zalam B.V. en Goedegebuure & de Mooij kunnen alleen ‘groene wederverkopers’ zoals bloemisten, tuincentra en hoveniers inkopen. Bij Dillewijn-Alflora is de doelgroep breder, hier kunnen ook wederverkopers van cadeauartikelen zoals cadeauwinkels en interieurinrichters terecht. Ook kwekers zijn hier voor hun verpakkingsmaterialen of toegevoegde waarde aan het juiste adres!

Wilt u klant worden? Vul dan het inschrijfformulier in.