Planten inkopen Groencentrum

Verbindend in tuininspiratie – Kom ook planten inkopen bij ons Groencentrum! Ben je hovenier of professioneel inkoper van tuinproducten en op zoek naar een aanbieder van tuinplanten? Het groencentrum is één van de weinige plekken in Nederland waar je een uitgebreid assortiment boomkwekerijproducten kunt vinden.

  • Tuinplanten
  • Bomen
  • Heesters
  • Vaste planten
  • Buitenplanten
  • Seizoensproducten

Het groencentrum beschikt over een overdekte kas (500 m²) voor kwetsbare producten en een buitenterrein (15.000 m²) met afzonderlijke vakken voor de diverse productgroepen. Dankzij de producten van 65 geselecteerde kwekers vind je hier jaarrond een breed en gevarieerd aanbod van bomen, heesters, vaste planten en seizoensproducten zoals bloembollen en kerstbomen.

De producten van ons Groencentrum zijn ook online te koop!

Onze medewerkers zoeken altijd naar dat ene bijzondere product of dat leuke extraatje waarmee je je als hovenier of tuincentrum kunt onderscheiden. Als je vandaag jouw beplantingslijst aanlevert, levert het groencentrum de producten binnen enkele dagen. Compleet (of een alternatief) en tegen een goede prijs.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Foto van Groencentrum
Groencentrum

Groencentrum Plantion is onderdeel van het Plantion-gebouw en grenst aan de overdekte parkeerplaats. Dat maakt het groencentrum interessant voor bloemisten die bij Plantion op de klok kopen: voor bijzondere tuinproducten lopen zij gemakkelijk even naar binnen. Wil je langskomen? Bekijk eerst nog even de openingstijden.

Kom ook planten aanvoeren bij ons Groencentrum!

Michaël van der Meer

Hoofd Shop & Go