Over onsNieuwsZomervakantie!
25 augustus 2021

Zomervakantie!

Auteur: Monica de Wit, BLOOM’s & Style

Super leuk! We zijn benaderd om een blog te schrijven over hoe bij ons ‘BLOOM’s & Style’ de zomervakantie verloopt.

Ruim 3 jaar geleden zijn wij gestart met onze bloemenwinkel. Super spannend, maar zo leuk! We hebben inmiddels een leuk team met 4 meiden en 2 bezorgsters.
Het eerste jaar bleven we open tijdens de zomervakantie. Het was dat jaar enorm warm in Nederland en de verkoop was hierdoor minder. Dit heeft ons doen besluiten het anders te doen.

We gaan nu 3 weken dicht, dit doen we precies in de bouwvak periode. Even een rust moment voor ons allemaal, om daarna weer met frisse moed te beginnen.
Maar wie wil er in die 3 weken de planten bij houden? Liever niemand natuurlijk.

Daarom houden wij de week voor onze vakantie begint een zomeruitverkoop. We starten dit op woensdag en doen dit tot en met zaterdag. We geven dan 50% korting op alle binnen- en buitenplanten en ook 20% korting op alle accessoires, potten, etc. Dit zijn 4 super leuke en drukke dagen. We proberen zo niks over te houden aan planten voor binnen en buiten. Zo kunnen we de winkel sluiten zonder zorg voor planten.

In de laatste week van onze vakantie kopen we weer nieuwe planten in, zodat we de winkel in de eerste week na onze heerlijke zomervakantie weer gevuld kunnen starten. Ook zorgen we ervoor dat we nieuwe accessoires en potterie binnen hebben gekregen om de winkel weer rijkelijk te vullen met nieuwe spullen.

Inmiddels weten onze klanten hoe we dit allemaal doen en komen zij graag na de vakantie weer kijken wat voor nieuws we hebben staan!

We starten maandag weer met een gevulde winkel en zijn heerlijk uitgerust! We hebben er weer zin in!