Over onsNieuwsBloemisten werken samen met influencers
13 september 2021

Bloemisten werken samen met influencers

Auteur: Karin Jansen, Influencer op Instagram

Taste the Green is het platform waar je je zowel als bloemist als influencer, met een inspiratie account voor interieur of bloemen en planten, kunt aanmelden. Zodra jij aangemeld bent als bloemist kun je bloemen en planten aanbieden in de Green Market. Zodra jij aangemeld bent als influencer kun je ‘shoppen’ in de Green Market. Het is de plek waar bloemisten en influencers met elkaar in contact komen en waar leuke samenwerkingen opbloeien.

Sinds januari 2020 werk ik bijvoorbeeld regelmatig samen met bloemsierkunst Terry Hecker in Terborg. Dat is vlakbij mij in de buurt. Het is leuk om samen te werken met een ondernemer in de buurt. Zij kunnen je altijd veel vertellen over het product dat je ophaalt! Andersom is het leuk als de bloemist jou promoot op hun social media, dus extra leuk als zij daar ook actief zijn. Op deze manier wordt het een wisselwerking met als doel meer volgers, meer bereik, meer aandacht en meer kopers. Op www.tastethegreen.nl vindt je allerlei voorbeelden van de samenwerkingen die al ontstaan zijn.

Als influencer schrijf je een blog over het product dat je van de bloemist gekregen hebt, maak je foto’s en post je op social media kanalen. Steeds meer sociale kanalen geven filmpjes voorrang, dus ik vind het ook heel leuk om een reels te maken en mijn gekregen plant op verschillende plekken in huis te laten zien. Kom je ook eens kijken op mijn Instagrampagina @karinstahome hoe ik de bloemen en planten in beeld breng?

Ben jij influencer of bloemist en wil jij ook deelnemen aan Taste the Green? Dan kun je je aanmelden via info@tastethegreen.nl.