Over onsNieuwsBedankt voor het verzorgen van mijn planten
26 juli 2021

Bedankt voor het verzorgen van mijn planten

Auteur: Jill Hulzinga, Marketing & Communicatie medewerker Plantion

Bloemisten ontzorgen, dat is waar wij, als team Marketing & Communicatie, iedere dag enthousiast van worden! Hoe kunnen we de bloemisten en tuincentra die bij ons inkopen nou zo goed mogelijk ondersteunen in het verkopen van hun producten?

Sinds dit jaar bieden wij ieder seizoen een campagne aan. Met Moederdag was het de campagne ‘Samen met mama‘, waarmee we de consument wilde stimuleren om producten te kopen die ze samen met hun moeder kunnen verzorgen. Denk hierbij aan planten voor de tuin, planten om fruit mee te kweken en bloemen die ze samen met mama op de vaas kunnen zetten. Met bloemenkaartjes en banners probeerden we onze inkopers te enthousiasmeren voor de campagne.

Niet veel later, in juni dit jaar, was de campagne ‘Geslaagd‘. Met deze campagne stimuleerden we de consument om bloemen of een plant te kopen voor alle eindexamen deelnemers die hun diploma hadden behaald. De boeketkaarten werden vol enthousiasme aangenomen door onze inkopers! Deze campagne was weer een groot succes.

In het begin van het jaar waren er ook nog de campagnes voor Vrouwendag en Pasen.

Vanaf deze week is de campagne ‘Bedankt voor het verzorgen van mijn planten’ gelanceerd. Er zijn bloemenkaarten en banners gemaakt in een variant met kamerplanten en een variant met tuinplanten. Deze campagne is uitgebreid met posters in de formaten A3 en A1. Ook is deze campagne beschikbaar in het Duits.

Via social media zal er ook geadverteerd worden voor deze campagne.

We hopen met deze campagne de Nederlandse en Duitse consument te overtuigen om een boeket of stoere plant te geven aan zijn of haar plantenoppas na de vakantie.

In de toekomst zullen er nog veel meer campagnes worden georganiseerd door Plantion in samenwerking met haar inkopers, om de verkoop van bloemen en planten te stimuleren.

Heb je vragen over de campagnes van Plantion? Neem dan contact met ons op.

Foto van Marketing en Communicatie
Marketing en Communicatie
Klantenservice