Over onsNieuwsKerst bij Adomex
17 november 2021

Kerst bij Adomex

Auteur: Mirjam de Bruin, medewerker Marketing en Communicatie bij Adomex

Kerst assortiment

Kerst is heel groot binnen Adomex en alle kerstproducten hebben dan ook een eigen plek in het Adomex assortiment. Onze mini kerstboompjes zijn gemaakt van nobilis takken en beschikbaar in verschillende lengtes. Om je mini kerstboompje compleet te maken, hoef je hem alleen nog te versieren met lichtjes en/of mini kerstballen. Kerstboompjes met sneeuw zijn dit jaar erg populair, maar ook de piramideboompjes gemaakt van bonsaihout, boommos en asparagus. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos.

Bijstekers

We hebben decoratieve en trendy bijstekers die aansluiten bij het kerst seizoen. Denk onder meer aan appeltjes, brunchballen, curly ting ting toefjes en dennenappels. Toegevoegde waarde als verven, glitteren, sneeuwen, frosten, geuren en kruiden. Deze bijstekers zorgen voor een extra kerst gevoel en geven een boeket net dat beetje extra. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel.

Geverfde producten

Dit jaar kleden we de kerst extra ‘dik’ aan. Denk aan grootse vormen, warme tinten, luxe en decadentie. Florale en botanische weelde staan centraal. Diep donkergroen met goud, een klassieker die altijd mooi zal blijven. Goud en koper geverfde bladeren vormen een feestelijk kader. Natuur met goud, de  combinatie voor dit seizoen.

Kerst inspiratie

De winter heeft zijn eigen unieke charme met alle feestdagen die gaan komen. Het lekker binnen zijn en de feestelijke kleuren die de donkere dagen een stuk aangenamer maken.

 

Voor meer kerst inspiratie, kijk op Instagram en Facebook.