Over onsNieuwsDigital Marketing & Data
27 september 2021

Digital Marketing & Data

Auteur: Liesbeth Bakkenes, medewerker Marketing en Communicatie bij Plantion.

Afgelopen donderdag, 23 september, heeft het 5e Sierteelt Marketing Event plaatsgevonden. Deze keer op locatie FloriWorld in Aalsmeer.

Tijdens de events worden diverse marketing thema’s aangekaart en kunnen vakgenoten met elkaar in gesprek, om kennis en kunde met elkaar te delen. Je kunt lezingen volgen, gegeven door professionals en experts uit diverse werkvelden.

In de corona pandemie hebben we allemaal gemerkt dat digitalisering in een sneltreinvaart gekomen is. Ook op marketing gebied heeft iedereen hier creatief in moeten zijn. Nu we steeds meer naar het nieuwe normaal aan het bewegen zijn, blijft deze digitalisering bestaan. De vraag is hoe hier mee om te gaan en je verder te ontwikkelen. Daarom ging het 5e Sierteelt Marketing Event over Digital Marketing & Data.

Interessant was de afwisseling tussen informatie en inspiratie. Er werd aangegeven waar de sierteelt sector zich momenteel bevindt op digitaal vlak, maar ook voorbeelden gegeven uit eigen marketingactiviteiten.

Ben jij ook benieuwd geworden naar het Sierteelt Marketing Event? Dan hoef je niet te wachten tot de volgende editie. Binnenkort wordt er namelijk ook een verdiepingsbijeenkomst georganiseerd, waarin verder op het onderwerp Digital Marketing & Data wordt ingegaan. Houdt hiervoor de website van NIMA in de gaten.