fbpx

Training inkopen bij Plantion

Auteur: Patricia Willemsen, relatiebeheer Plantion

Ieder jaar kunnen groen detaillisten bij Plantion de training Inkopen bij Plantion volgen. Op maandag 5 november vond deze training weer plaats.

De training Inkopen bij Plantion, voorheen Cursus Kopen op de Klok, is sinds dit jaar uitgebreid met uitleg over de digitale kanalen van Plantion, waaronder Klok Voorverkoop en de Plantion Digitale Marktplaats (PDM). Inkopen op marktplaats Plantion is namelijk niet alleen mogelijk via onze veiling, afgelopen jaren zijn er ook veel digitale bestelmogelijkheden bij gekomen.

De deelnemers bestonden uit bloemisten die geen klokkoper zijn en graag meer wilden weten over de klok, zodat ze na de training beter konden inschatten of de klok voor hun een inkoopmogelijkheid is. Ook waren er een aantal bekende Plantion klokkopers aanwezig met hun personeel, zodat hun personeel meer inzicht konden krijgen in het inkoopgedeelte.

De kopers werden vanaf 19:00 uur ontvangen met een heerlijk buffet, tijdens het buffet was er gelegenheid om te netwerken en uitleg te krijgen over het digitaal bestellen en klokvoorverkoop. Om 20:00 uur begon de training kopen op de klok in de afmijnzaal onder leiding van veilmeester Coen Lagerberg. Door middel van een inkooptest hebben alle deelnemers de klok mogen ervaren. De winnaar hebben we uiteraard beloond met een heerlijke doos chocolade.

Alle deelnemers gingen tevreden naar huis met een certificaat en goed gevulde goodiebag. Wij hopen dat alle groentjes 😉  een goede ervaring hebben mogen opdoen bij de inkoopmogelijkheden van Plantion.

Wil jij ook de training Inkopen bij Plantion volgen? Mail voor interesse dan naar PatriciaWillemsen@plantion.nl zodat ik jou op de hoogte kan brengen zodra er weer een training zal zijn.