Over onsNieuwsTraining Inkopen bij Plantion
6 oktober 2021

Training Inkopen bij Plantion

Auteur: Patricia Willemsen, relatiebeheerder bij Plantion

Na een lange periode van weinig mogelijkheden door Corona, hebben we weer een Training Inkopen bij Plantion georganiseerd.

Op dinsdagochtend 28 september jl. konden de deelnemers bij Plantion kennismaken met alle inkoopmogelijkheden, die Plantion te bieden heeft. We hebben de training georganiseerd om vakgenoten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de verschillende inkoopmogelijkheden van Plantion. Ze hebben daadwerkelijk kunnen oefenen met inkopen aan de klok.

Er waren 33 deelnemers aanwezig, ieder met een eigen motivatie om mee te doen. Zij konden kennis maken met het kopen op de klok, omdat ze nu via andere wegen inkopen of bijvoorbeeld om meer inzicht te krijgen op de inkoop die hun werkgever op de klok van Plantion doet. Mocht het onverwachts nodig zijn, dan kunnen medewerkers van de inkoper ook de inkopen op de klok van Plantion op zich nemen.

Alle inkoopmogelijkheden kwamen aan bod: klok, KOA, Klok Voorverkoop, Plantion Digitale Marktplaats en het Groothandelscentrum. Door een inkoopopdracht op de klok konden zij zich even als een echte inkoper voelen, hieruit is uiteindelijk een winnaar gekomen.

Ook de transportdienst die Plantion samen met B&M Koeriers verzorgt, is besproken. In de ochtend vers inkopen en in de middag voor 16.00 uur de verse handel al in de Nederlandse winkels! Ook dit vonden de aanwezigen erg interessant. De training hebben we afgesloten met een rondleiding en een heerlijke lunch.

Alle deelnemers hebben inzicht en uitleg kunnen ontvangen over slim en vers inkopen!

Wil jij de volgende keer ook deelnemen aan de training inkopen? Neem dan contact met mij op via patriciawillemsen@plantion.nl.