Bezorgservice

Verbindend in efficiëntie – Als inkoper van Plantion, kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Steeds meer bloemisten kopen naast fysiek op de klok ook steeds meer online. Met een bezorgservice komt Plantion de bloemist hierin tegemoet en wordt u volledig ontzorgd. Aangekochte producten worden dezelfde dag nog bezorgd in Nederland (in België de volgende dag).

De voordelen van bezorgservice Plantion

  • Tijdbesparend en snel geleverd
  • Goede logistieke oplossingen
  • Ontzorgen
  • Verrekend door Plantion
  • Ervaren transporteur

Bezorgservice Plantion staat open voor alle bloemisten die online of op de klok van Plantion inkopen.
Lees verder voor een toelichting per voordeel.

Tijdbesparend en snel geleverd
De producten worden voor 16.00 uur bezorgd (in België de volgende dag). Klachten over de producten? Neem contact op met keur over de kwaliteit. Mist u producten? Neem contact op met het servicepunt. Geef in beide gevallen een duidelijke omschrijving met in het geval van keur foto’s van de producten.

Goede logistieke oplossingen
Het indichten en ompakken van Deense karren wordt verzorgd door de logistieke afdeling van Plantion. De kosten hiervoor zijn €10,- per Deense kar. De korting wordt berekend op basis van de totale productomzet.

 Kortingsregeling eerste jaar transport  Kortingsregeling vanaf het tweede jaar
 Productomzet tot € 35.000  50% korting  Omzet groei < 5%  50% korting
 Productomzet vanaf € 35.000  100% korting  Omzet groei > 5%  100% korting

 

Indien u binnen 7 dagen weer gebruik maakt van de bezorgdienst, betaalt u geen huur voor de Deense karren. Na deze 7 dagen zal de huurberekening in gaan.

Retour Deense karren
De transporteur neemt de Deense karren mee retour volgens de richtlijnen van Plantion. Chauffeur en klant tekenen beide voor de aantallen die worden geleverd en weer mee retour gaan. Van de klant wordt verwacht dat de Deense karren gestapeld retour worden meegegeven, met eventueel hierop het (een- of meermalig) fust gesorteerd (hoogte max. 2.20 meter) met een fustbon erbij. De fustboekjes neemt de chauffeur voor u mee.

Ontzorgen
Aanmelden transport
Een dag van te voren vóór 16.00 uur kunt u transport aanvragen door een e-mail te sturen naar bezorgservice@plantion.nl. Transport voor maandag dient u vrijdag vóór 16.00 door te geven. U hoeft hierbij niet het aantal te vervoeren Deense karren te vermelden.

Verrekend door Plantion
Facturering transportkosten
De transportkosten worden door Plantion gefactureerd en kunt u terugvinden op uw kopersnota.

Let op: in verband met de stijgende brandstofprijzen zijn wij genoodzaakt om een dieseltoeslag toe te passen. Wekelijks wordt bekeken wat deze toeslag is aan de hand van de gemiddelde landelijke adviesprijs zoals gepubliceerd op de site van TLN.

Tarieven
De tarieven zijn op basis van het aantal kilometers.
Bekijk hier de tarieven voor Nederland.
Bekijk hier de tarieven voor België.

Ervaren transporteur
B&M verwijst naar de namen van de oprichters/eigenaren: Wim en Diana Beukhof-Mutsers. In 1996 in Ede begonnen vanuit huis met één koeriersauto. Later groeide dat uit tot een allround en full service logistiek bedrijf.

B&M hecht grote waarde aan een schoon en energiezuinig milieu en houdt nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten op het gebied van milieuvriendelijke brandstoffen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Foto van Bezorgservice Plantion
Bezorgservice Plantion
Klantenservice

Bezorgservice Plantion

Klantenservice