Online bloemen en planten inkopen

Verbindend in digitalisatie – Wil je gebruik maken van het gemak om online uw bloemen en planten in te kopen? Plantion bied je diverse mogelijkheden aan, waaronder Kopen op Afstand (KOA) en de webshop. Daarnaast biedt Plantion ook de mogelijkheid om voor het veilproces de producten te bekijken middels Klok Voorverkoop (KVV).

 

Kopen op Afstand

Als inkoper bij Plantion krijg je automatisch een aanmeldcode voor Kopen Op Afstand (KOA). Hiermee kun je via internet ‘live’ kopen op de klok, zonder daarvoor speciaal naar Ede te moeten rijden. KOA is mogelijk vanuit huis, kantoor of uw box bij Plantion en zelfs vanaf een veilingtribune elders. Het enige dat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding. Gekochte producten kun je zelf bij Plantion (laten) ophalen of via Plantion laten bezorgen. Vanaf eind juli is de livestream beschikbaar. Je kunt dan thuis live meekijken met het veilen van de producten voor de klok.

Lees meer

Klok Voorverkoop

Elke dag komt een gedeelte van het klokaanbod online te koop, tegen vaste prijzen. Het gaat dan om maximaal 75 procent van de producten die kwekers actueel aanvoeren op Plantion. Als je gebruik maakt van Klok Voorverkoop heb je als het ware eerste keus en krijg je de producten die je wilt. De prijzen kunnen afwijken van de prijzen op de klok, de volgende ochtend.

Klok Voorverkoop is een module op de webshop. Op de webshop vind je een catalogus met het actuele klokaanbod. De voor Klok Verkoop beschikbare producten (en prijzen) worden hierin weergegeven.

Webshop

Op de klok van Plantion heb je elke veildag keuze uit een brede selectie producten van onze kwekers. De bloemen en planten die geveild worden, kun je ter plekke ‘zien, voelen en ruiken’.

Als je daarnaast graag ook wat andere soorten inkoopt, of iets wilt bijbestellen, kun je gebruik maken van de webshop. Want in de webshop zie je naast het actuele klokaanbod ook tal van andere soorten en variëteiten van onze kwekers. Hier kun je ook Klok Voorverkoop inzien.

Online inkopen via de webshop kan vanaf iedere plek en op elk moment van de dag. Gekochte producten worden door Plantion zoveel mogelijk tegelijk met je klokaankopen uitgeleverd en afgerekend.

Als je niet in de gelegenheid bent om zelf je bestelling in Ede op te halen, kun je gebruik maken van de aantrekkelijke same day delivery bezorgservice van Plantion. Zo maken we online inkopen voor jou gemakkelijk!

Wil je jezelf aanmelden of heb je vragen over de webshop? Neem dan contact met ons op.

Foto van Klantenservice
Klantenservice

De Kas

Plantion is een nieuwe inkoopmogelijkheid rijker. Sinds woensdag 19 januari 2022 kunt u planten inkopen in de Kas, welke is gevestigd naast het Groencentrum van Plantion. Aan het inkopen in de Kas, zijn een aantal spelregels verbonden. Zo kun je alleen inkopen wanneer je klant bent van Plantion en de inloggegevens van onze webshop heeft.

In De Kas scan je de bijbehorende QR-code van het product. Je komt direct terecht in de webshop van Plantion en kunt hier jouw aankoop afronden.

Lees meer

Bezorgservice

Als je als inkoper bij Plantion staat ingeschreven, kun je gebruik maken van de bezorgservice Plantion Transport. Zelf de producten ophalen is vaak lastig: het kost te veel tijd en/of Ede is te ver rijden.

Met een bezorgservice komt Plantion de bloemist hierin tegemoet. Aangekochte producten kunnen desgewenst dezelfde dag nog worden bezorgd in Nederland, België en Duitsland. Daarvoor werkt Plantion samen met B&M Koeriers in Ede. Dit bedrijf bezorgt ook met kleinere bussen, waardoor bezorging tot aan de deur mogelijk is.

Lees meer

Taste the Green

Consumenten oriënteren steeds vaker online, waardoor men minder vaak door de winkelstraat loopt. De leegstand wordt pijnlijk zichtbaar. De consument van vandaag moeten we online bereiken.
Plantion ondersteunt haar bloemisten en tuincentra hierin met haar nieuwe website www.tastethegreen.nl. Een platform waar bloemisten gepromoot worden, consumenten inspiratie op kunnen doen en influencers blogs kunnen schrijven.

Wil je jouw winkel ook online promoten? Neem dan contact met ons op.

Foto van Taste the Green
Taste the Green

Klantenservice