Planten groothandel Plantion

Planten groothandel Plantion is dé plek voor het inkopen van planten voor jouw tuincentrum of bloemisterij.

Voordelen van onze planten groothandel

  • Inkopen in kleine hoeveelheden
  • Planten groothandel online
  • Mediterrane showroom voor kamerplanten
  • Producten zien, voelen, ruiken
  • Direct bestellen in de showroom
  • Centraal gelegen aan de A30

groothandel planten brochure

Planten inkopen

Inkopen bij Plantion kan op verschillende manieren. Profiteer snel van de bovenstaande voordelen!

Kleine hoeveelheden inkopen

Niet alleen in onze mediterrane showroom, maar ook in onze webshop, koop je planten in kleine hoeveelheden. Ideaal voor als je dus maar één plant of tray nodig hebt.

Planten groothandel online

Planten inkopen kun je bij onze ons ook online: 24/7 online bestellen via de webshop en gebruik maken van services zoals verpakken, geconditioneerd bewaren en bezorgen.

De Kas (vanaf najaar 2023: Plantion Shop & Go)

Planten inkopen kun je ook in onze mediterrane showroom voor kamerplanten. Het concept is vernieuwend: klanten doen wekelijks nieuwe inspiratie op én kunnen ter plekke bestellen.

Lees meer

groothandel planten

Webshop

In onze webshop zie je naast het actuele klokaanbod ook tal van andere soorten en variëteiten van onze kwekers. Gekochte producten worden door Plantion zoveel mogelijk tegelijk met je andere aankopen uitgeleverd en afgerekend.

Lees meer

Groencentrum

Ben je hovenier of professioneel inkoper van tuinproducten en op zoek naar een aanbieder van tuinplanten? Het groencentrum is één van de weinige plekken in Nederland waar je een uitgebreid assortiment boomkwekerijproducten kunt vinden. Het groencentrum beschikt over een overdekte kas (500 m²) voor kwetsbare producten en een buitenterrein (15.000 m²) met afzonderlijke vakken voor de diverse productgroepen. Dankzij de producten van 65 geselecteerde kwekers vind je hier jaarrond een breed en gevarieerd aanbod van bomen, heesters, vaste planten en seizoensproducten zoals bloembollen en kerstbomen.

Benieuwd geworden naar onze overige diensten?

Lees meer

GRS beurs

Plantion is voorkeurleverancier van inkoopcollectief voor tuincentra Garden Retail Service (GRS). Partijen hebben een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van bloemen en planten aan ruim 150 tuincentra in Nederland en België.

Het doel van de samenwerking tussen Plantion en GRS is om samen een breder assortiment bloemen en planten in de markt te zetten en maatwerk te bieden aan tuincentra.

Heb je vragen over onze diensten? Dan helpen wij je graag verder.

Foto van Patricia Willemsen
Patricia Willemsen Relatiebeheerder inkopers
Foto van Sylvia Spijker
Sylvia Spijker Relatiebeheerder inkopers

Patricia Willemsen

Relatiebeheerder inkopers