Planten groothandel Plantion

Planten groothandel Plantion is dé plek voor het inkopen van planten voor jouw tuincentrum of bloemisterij.

groothandel planten brochure

Voordelen van onze planten groothandel

  • Kleine hoeveelheden inkopen
  • Planten groothandel online
  • Mediterrane showroom voor kamerplanten
  • Producten zien, voelen, ruiken
  • Direct bestellen via QR-code
  • Centraal gelegen aan de A30

Planten inkopen

Inkopen bij Plantion kan op verschillende manieren. Profiteer snel van de bovenstaande voordelen!

Kleine hoeveelheden inkopen

Niet alleen in onze mediterrane showroom, maar ook in onze webshop, koop je planten in kleine hoeveelheden. Ideaal voor als je dus maar één plant of tray nodig hebt.

groothandel planten

Planten groothandel online

Planten inkopen kun je bij onze ons ook online: 24/7 online bestellen via de webshop en gebruik maken van services zoals verpakken, geconditioneerd bewaren en bezorgen.

De Kas

Planten inkopen kun je ook in onze mediterrane showroom voor kamerplanten. Het concept is vernieuwend: klanten doen wekelijks nieuwe inspiratie op én kunnen ter plekke bestellen via QR-codes.

Lees meer

Webshop

In onze webshop zie je naast het actuele klokaanbod ook tal van andere soorten en variëteiten van onze kwekers. Gekochte producten worden door Plantion zoveel mogelijk tegelijk met je andere aankopen uitgeleverd en afgerekend.

Lees meer

Groencentrum

Ben je hovenier of professioneel inkoper van tuinproducten en op zoek naar een aanbieder van tuinplanten? Het groencentrum is één van de weinige plekken in Nederland waar je een uitgebreid assortiment boomkwekerijproducten kunt vinden. Het groencentrum beschikt over een overdekte kas (500 m²) voor kwetsbare producten en een buitenterrein (15.000 m²) met afzonderlijke vakken voor de diverse productgroepen. Dankzij de producten van 65 geselecteerde kwekers vind je hier jaarrond een breed en gevarieerd aanbod van bomen, heesters, vaste planten en seizoensproducten zoals bloembollen en kerstbomen.

Benieuwd geworden naar onze overige diensten?

Lees meer

GRS beurs

Plantion is voorkeurleverancier van inkoopcollectief voor tuincentra Garden Retail Service (GRS). Partijen hebben een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van bloemen en planten aan ruim 150 tuincentra in Nederland en België.

Het doel van de samenwerking tussen Plantion en GRS is om samen een breder assortiment bloemen en planten in de markt te zetten en maatwerk te bieden aan tuincentra.

Heb je vragen over onze diensten? Dan helpen wij je graag verder.

Foto van Patricia Willemsen
Patricia Willemsen
Relatiebeheerder inkopers

Blijf altijd op de hoogte, volg ons op social media

Bloem van de week | Limonium Sinuatum 💜

De Limonium is helemaal terug en nu nóg hipper dan in de jaren ’80! Door haar ‘vintage’ uitstraling past ze heel goed in weelderige boeketten. Maar ook in haar eentje steelt ze de show!

Je ziet de Limonium morgen in @degrotetuinverbouwing, waar @robertsflowershop een prachtig boeket maakt voor in het interieur!

⏱@blooming.innovations veilt volgende week op maandag, woensdag en vrijdag Limonium!
💜 Beschikbaar in de kleuren: wit, rose en paars!

Verras jij deze week jouw klanten met deze prachtige bloemen?

🖥 Zaterdag 4 februari om 17.00 uur op SBS6 naar @degrotetuinverbouwing

Veel kijkplezier!

🤝@summerflowersnl & @365daysofflowers
...

BINNENKIJKERS | Marjoland 🌹👀

De roos blijft de moeder aller bloemen op Valentijnsdag. De rode roos is hét symbool van de liefde en is daarom een perfecte keuze voor Valentijn.

🌹Vandaag nemen wij een kijkje bij Marjoland, waar Leonie jou laat zien hoe de rozen worden gekweekt, met welke LED lampen en meer leuke feitjes!

🌹Benieuwd naar hoe de rozen groeien richting de Valentijn? Kijk dan mee!

#rozen #roses #rosesmarjoland #redroses #Valentijnsdag #ledlampen #ledlights
...

Deze week is de Zantedeschia dé eyecatcher in De Grote Tuinverbouwing! Inkoper 'Bloemenshop 4 Roses' uit Nieuwegein staat deze week de schijnwerpers in de aflevering en maakt een prachtig boeket met de Zantedeschia! Zantedeschia is een lastige naam en daarom worden ze in de volksmond ‘Calla’ genoemd wat ‘mooi’ betekent. De Calla (Zantedeschia) staat symbool voor schoonheid en geluk.

Deze prachtig gevormde bloem heeft een lang vaasleven en doet het goed in luxe boeketten! Zet jij deze speciale bloem komende week in de spotlight?
...

DAG 3 | IPM ESSEN 💐

Ben jij al langs geweest? Je vindt ons nog tot morgen!

📍HAL 1A - B14
📍HAL 1 - D12.A

Graag tot dan!

#ipmessen2023 #fdf #Plantion #beurs #FDF#FDFworld #floristen #bloemisten #ipm
...

Doe je mee?! 💐

Morgen organiseert @ayazorgnetwerk samen met de Nederlandse hyacintenkwekers de ‘hAYAcinten’ actie. De opbrengst van geveilde hyacinten gaat naar het goede doel.

🗣️ Koop hyacinten en steun jongvolwassenen met kanker! Delen van deze actie wordt zeer gewaardeerd.

Steun jij mee? Laat het ons even weten in de comments! 👇🏼💬

#hyacint #stichtingaya
...

IPM ESSEN🌺🇩🇪

Vandaag is de @ipmessen van start gegaan! Wie zien wij vandaag?

📍Stand 1AB14 met @fachverbanddeutscherfloristen
📍Stand 1D12A

🙋‍♀️Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag aanwezig van 09.00 tot 18.00 uur!

Vom 24. Bis 27.01 heißen wir Sie auf der IPM in Essen wilkommen

#ipmessen2023 #ipm #beurs
...

HAYACINTEN ACTIE💜

Koop hyacinten en steun jonge mensen met kanker!
Breng een bezoek aan een hyacinten kraam in het ziekenhuis bij jou in de buurt op vrijdag 27 januari of doneer via ayafoundation.nl/donatie

#AYA #hyacinten #doneren #steun #ayazorgnetwerk #aya #jongkanker #hyacintenactie #hyacinten #hyacintenbollen #relatiegeschenk #goeddoel
...

@ipmessen | We zijn er weer bij!

🇳🇱 Bezoek ons volgende week op de IPM in Essen!
🇩🇪 Besuchen Sie uns nächste Woche auf der IPM in Essen!
🇬🇧 Visit us next week at the IPM in Essen, Germany!

Plantion is er dit jaar uiteraard ook weer bij! Dit jaar zijn we te vinden met twee stands! Je vindt ons volgende week in HAL 1, STAND D12.A & HAL 1A, STAND B14! Zien we jou daar?

#messeessen #ipmessen #wirsindipmessen #weareipmessen #ipmessen2023 #ipmessen23 #ipm #ipm2023 #ipm23 #ipmessenpartnercountrygreatbritain #grünebranche #greensector #gartenbau #horticultural #Plantion #BGI #FDF
...

Blue monday? Welnee! #bloemmonday ! 🌺

De feestdagen zijn over, het nieuwe jaar is begonnen en iedereen heeft goede voornemens! Vervolgens zestien dagen later is de meest deprimerende dag van het jaar 'Blue Monday', oftewel een perfecte dag om iemand blij te maken met de eerste voorjaarsbloemen!

#bluemonday💙 #bloemengeven
...

Trendz Voorjaar; it’s a wrap 🌷| drie dagen lang de nieuwste trends, prachtige bloem en groen creaties, inspirerende demonstraties en verhelderende paneldiscussies, verrassende ontmoetingen en bovenal veel pret! Op naar een volgende editie, samen met @bloemenblad, @vbwvoordebloemist, @ghc_plantion! 🤝

💐Hoe hebben jullie het ervaren?

#trendz #beurs #gorinchem #inkopen #voorjaar #bloemen #planten #vakbeurs #trendy
...

GEMAKSGENERATIE 🧑‍💻🦾

Zet je schrap, want een nieuwe generatie komt eraan! In 2030 zal 50% van de volwassen bevolking behoren tot de gemaksgeneratie (millennials en Gen Z).

Daarom zet Plantion zich in om deze gemaksgeneratie te bedienen! Wij vertellen je graag meer over deze generatie, kijk je met ons mee?

💬Nu zijn jullie aan de beurt! Wat willen jullie weten over de gemaksgeneratie? Laat het ons weten in de comments of mail naar marketing@plantion.nl!

Op de hoogte blijven over de gemaksgeneratie? Houd onze socials in de gaten voor meer!

🎬@YourMovies
...

Plantion wenst iedereen een gelukkig, gezond en bloemrijk nieuwjaar! Wie wens jij een fleurig nieuwjaar? ✨

#gelukkignieuwjaar #happynewyear #2023 #bloemrijk #vuurwerk #bloemen
...

Patricia Willemsen

Relatiebeheerder inkopers