Over onsNieuwsEerste Vaderdag
16 juni 2021

Eerste Vaderdag

Auteur: Bart Wezendonk, directeur KSV Oost Nederland BV

KSV Oost Nederland BV is al sinds jaar en dag huisvervoerder van Plantion. Het bedrijf is zelfs ontstaan uit de vroegere Bloemenveiling Oost Nederland (VON). Sinds 2010 ben ik werkzaam binnen KSV en vanaf 2015 geef ik leiding aan het bedrijf. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat langzaam steeds verder groeit en zich professionaliseert. De lijntjes zijn erg kort bij ons en we staan 24 uur per dag klaar voor onze klanten. Onze slogan is ‘afspraak is afspraak’.

Dit voorjaar ben ik voor de eerste keer vader geworden van een prachtige dochter en dan kom je ook voor het eerst voor jezelf dingen tegen als Moederdag en Vaderdag. Eerder was het altijd alleen voor je ouders, maar nu betreft het ook echt jezelf.

Er zit wel degelijk verschil tussen Vaderdag en Moederdag. Met Moederdag zitten we vol in de top van het seizoen en wil iedereen zijn moeder of vrouw in het zonnetje zetten met een mooi bloemetje of plantje. Bij Vaderdag denken we niet direct aan een bloemetje of plant maar meer richting eventueel tuingereedschap of iets anders praktisch. Ik ga het dit jaar voor het eerst zien!

Hopelijk kunnen we dit jaar in ieder geval van een zonnige dag én een dag waar er weer meer mogelijk is, genieten van Vaderdag. Laten we alle vaders dit jaar ook verwennen met bijzondere bloemen of een stoere plant!

Ik wens iedereen alvast een mooie dag tegemoet.