Over onsNieuwsWerken bij Plantion
26 mei 2021

Werken bij Plantion

Auteur: Liliane Da Costa, distributiemedewerker

Allereerst, de uitbundige dynamische sfeer van Plantion is zeer indrukwekkend.
Is het makkelijk werk, ja en nee. Je concentratievermogen wordt zeker op de proef gesteld. Maar dat is een leuke uitdaging. Je hebt veel verantwoordelijkheid, werkt resultaatgericht, maar ook samen. Alles is in harmonie.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Jacques Hoogveld. Met zijn scherpe analytische vermogen, waarmee hij snel tot de kern kan komen en hoofd- en bijzaken goed kan scheiden. Hij heeft aandacht voor ons allemaal. Ook tijdens hoge spanning; blijft hij hoffelijk. Dappere man!

Ik werk bij Plantion, naast mijn andere baan (36 uur). Hier moet ik veel focussen op de weg. Ik ben namelijk chauffeusse, dus zit ik de hele dag. De beweging bij Plantion kan ik goed gebruiken. Dat maakt een win-win situatie. Helaas lukt het mij niet iedere dag bij Plantion te werken in verband met mijn andere baan. De werktijden bespreken we iedere week. We overleggen wat het beste en veilig is; voor elke partij. Op deze manier werk ik met energie bij Plantion en ga ik met nog meer energie naar huis. Weer een pluspunt.

Werken in de distributie is lekker wakker worden met een goede workout!