Over onsNieuwsWegwerkzaamheden Daltonstraat en Wellensiekstraat
21 oktober 2022

Wegwerkzaamheden Daltonstraat en Wellensiekstraat

Van 27 oktober t/m 31 oktober zijn er wegwerkzaamheden aan de Daltonstraat (straat tussen rotonde en Plantion) en de Wellensiekstraat.

De bovenste laag van het asfalt wordt vervangen. Op 27, 28 en 31 oktober is de ingang van Plantion niet bereikbaar. Al het verkeer wordt omgeleid naar de Schnabernauseweg. De reguliere uitgang voor vrachtwagens (achter het groothandelscentrum) wordt dan de in- en uitgang. De uitgang van de verlaadhal wordt afgesloten. Verkeer dat Plantion wil verlaten, moet via de ingang van de verlaadhal het pand verlaten en via de uitgang voor vrachtwagens het terrein verlaten. In het weekend van 29 en 30 oktober is Plantion wel via de reguliere wegen bereikbaar. Onderstaand een overzicht per dag:

🚧 27 & 28 oktober:

Vanaf 27 oktober 06.30 uur tot 28 oktober 17.00 uur is de Daltonstraat en de Wellensiekstraat afgesloten. Plantion is bereikbaar via de Schabernauseweg (normaal gesproken uitgang vrachtwagens).

🚧 29 & 30 oktober:
Plantion is bereikbaar via de reguliere wegen. Let op: De toplaag van het asfalt is verwijderd!

🚧 31 oktober: 
Vanaf 06.30 uur is de Daltonstraat en de Wellensiekstraat afgesloten. Plantion is bereikbaar via de Schabernauseweg (normaal gesproken uitgang vrachtwagens).

Plantion is op 31 oktober vanaf 17.00 uur weer normaal bereikbaar.