Over onsNieuwsTerugblik Sierteelt Marketing event
22 maart 2024

Terugblik Sierteelt Marketing event

Het Sierteelt Marketing Event, gehouden op het moderne bedrijf van Lely langs de A20, was een groot succes. Met een volledig uitverkocht evenement, waar zelfs de laatste twintig inschrijvingen op een wachtlijst werden gezet, toonde de negende editie een groeiende belangstelling.

Het centrale thema van het event draaide om de essentie van merken en hun impact, geïnspireerd door de woorden van Jeff Bezos: “Your brand is what people say about you when you are not in the room”. Deze gedachte werd verder uitgediept door merkexpert Ruud Boer, die benadrukte dat een merk voornamelijk bestaat in het hoofd van de doelgroep, ook in de sierteeltsector.

De line-up van sprekers, waaronder Fred van der Hoeven van Royal FloraHolland en Mattijs Bodegom van Koppert, deelde inzichten over merkontwikkeling en consumentenbereik. Bodegom gaf een boeiende presentatie over de recente rebranding van Koppert, wat tot de verbeelding sprak.

Een hoogtepunt van het event was de rondleiding bij Lely, een toonaangevend bedrijf in de melkveehouderijtechnologie. Met een indrukwekkende staat van dienst in innovatie en wereldwijde impact, illustreerde Lely de kracht van Nederlandse expertise op internationaal niveau.

Al met al bood het Sierteelt Marketing Event niet alleen waardevolle inzichten, maar ook inspiratie voor verdere ontwikkeling en innovatie in de sierteeltsector.