Over onsNieuwsNieuwe website voor Taste the Green
11 april 2023

Nieuwe website voor Taste the Green

Wij presenteren je de vernieuwde website en werkwijze voor Taste the Green.

Taste the Green is een website boordevol bloemen en planten inspiratie. Dé online inspiratieplek voor groenprofessionals. Elke dag inspireren vele influencers je met de nieuwste trends op het gebied van bloemen, planten en interieur.

Samenwerken, hoe werkt het?

 1. Influencer zoeken
  Meld je aan voor Taste the Green. Plantion neemt zo snel mogelijk contact met je op en gaat op zoek naar een passende influencer in jouw regio.
 2. Kennismaking met influencer
  Plantion zorgt voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek op locatie worden duidelijke afspraken gemaakt tussen jou, de influencer en Plantion.
 3. Maandelijkse samenwerking
  De influencer komt maandelijks een nieuw product ophalen die jij graag in de spotlight wil zetten. Hier worden foto’s van gemaakt met kant-en-klare social media posts.
 4. Direct content delen
  Jij ontvangt direct van jouw influencer de foto’s met social media tekst via Whatsapp. Deel deze foto’s direct via jouw social media kanalen.
 5. Meer zichtbaarheid
  Een succesvolle samenwerking zal leiden tot een groter online bereik en meer zichtbaarheid van jouw winkel.

Aanmelden

Wij zijn voor nieuwe samenwerkingen op zoek naar groenprofessionals! Heb jij een bloemenwinkel of tuincentrum en koop je in bij Plantion? Meld je dan aan voor Taste the Green. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en bekijken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er online meer inspiratie met bloemen en planten wordt gedeeld.