Inkopen bloemen en planten

Wilt u bloemen inkopen voor uw bloemisterij, tuincentrum of groothandel? Dan bent u van harte welkom bij Plantion!

Inkopen op de marktplaats in Ede kan op verschillende manieren, namelijk op onze Klok, bij het bemiddelingsbureau, in het groencentrum, in het groothandelscentrum of in De Kas. Dit alles vindt u onder één dak op een centraal gelegen locatie aan de A30. Behalve op de marktplaats zelf kunt u ook online kopen. Dat is handig voor als u tijd wilt besparen of als Ede te ver rijden is.

Op de klok van Plantion koopt u in kleine hoeveelheden, ideaal als u dus maar één fust nodig heeft. Daarnaast is ons snelle distributiesysteem een voordeel welke door veel huidige inkopers wordt genoemd. Onze distributiemedewerkers zorgen ervoor dat uw aangekochte producten uiterlijk binnen een uur na het veilen voor u klaarstaan. Zo kunt u met uw producten aan boord weer snel op weg naar uw winkel.

Met de module Kopen op Afstand biedt u ‘live’ via internet mee op de veilingklok. In ons platform Plantion Digitale Marktplaats (PDM) kunt u gebruik maken van de module Klok Voorverkoop. Eveneens in PDM vindt u een webshop met meer producten van onze kwekers.

Kom gerust langs en overtuig uzelf van de mogelijkheden die Plantion biedt.

Als u enthousiast bent en zich inschrijft als koper, krijgt u een eigen kopersnummer. Daarmee kunt u binnen Plantion al uw aankopen doen. Voor het Groothandelscentrum, kunt u hier inschrijven.

Meer informatie? Neem dan contact op met een van onze relatiebeheerders.

Foto van Patricia Willemsen
Patricia Willemsen
Relatiebeheerder
Foto van Verena Nimtz
Verena Nimtz
Relatiebeheerder kopers

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het inkopen bij Plantion? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Lees meer

Patricia Willemsen

Relatiebeheerder