Logistieke zaken voor aanvoerders

Het snel en efficiënt verwerken van de actuele aanvoer en het verdelen en transport-klaar maken van ingekochte producten is voor Plantion een dagelijks terugkerend ritueel. Lees hier alle logistieke zaken voor aanvoerders.

Tijdslots voor vervoerders dragen ertoe bij dat de logistiek medewerkers elke partij bloemen of planten met de juiste aandacht kunnen behandelen. Ons goed getrainde distributieteam zorgt ervoor dat na afloop van het veilen elke inkoper zo snel mogelijk met zijn of haar producten huiswaarts kan.

De medewerkers van Plantion helpen je ook graag met vragen over Deense karren, tijdelijke opslag, fust en alle andere voorkomende logistieke vragen.

 

Time Slot Management

Het aanvoeren van producten op veildagen is mogelijk tot uiterlijk 04.00 uur. Om pieken en wachttijden te voorkomen, werkt Plantion hierbij met slottijden. Via de transportmodule van Match Online reserveer jij of jouw vervoerder een tijd waarbinnen je de producten wilt lossen. Door de gespreide aanvoer kan Plantion jouw producten efficiënter en met meer aandacht gereed maken voor het veilen.

Lees meer

CC’s overboeken bij Plantion

Om de producten bij de eindklanten (via klok, bemiddeling of webshop) af te kunnen leveren, maak je gebruik van Deense Containers. Bekijk het Denensaldo in het Avalanche-systeem.
Na het verwerken van jouw brieven worden de betreffende karren en platen op jouw saldo bijgeschreven en heb je ze dus van Plantion tegoed. Plantion neemt op dat moment de verantwoordelijkheid over om te zorgen dat de karren weer terug komen van de inkoper zodat er een roulatie kan blijven bestaan.

Milieuvergunning

Ons gebouw in Ede verbruikt extreem weinig gas en stoot een minimale hoeveelheid CO2 uit. Dit willen we samen met u bewaken. Bedrijfswagens die aan de normen voor dieseluitstoot en maximaal gewicht voldoen, geven we dan ook graag een vergunning om onze verlaadhal binnen te rijden.

Heb je een logistieke vraag? Neem dan contact met ons op.

Foto van Logistiek
Logistiek

Logistiek

Klantenservice