Groencentrum

Verbindend in tuininspiratie – Bent u hovenier of professioneel inkoper van tuinproducten en op zoek naar een aanbieder van tuinplanten? Het groencentrum is één van de weinige plekken in Nederland waar u een uitgebreid assortiment boomkwekerijproducten kunt vinden Het groencentrum beschikt over een overdekte kas (500 m²) voor kwetsbare producten en een buitenterrein (15.000 m²) met afzonderlijke vakken voor de diverse productgroepen. Dankzij de producten van 65 geselecteerde kwekers vindt u hier jaarrond een breed en gevarieerd aanbod van bomen, heesters, vaste planten en seizoensproducten zoals bloembollen en kerstbomen.

Onze medewerkers zoeken altijd naar dat ene bijzondere product of dat leuke extraatje waarmee u zich als hovenier of tuincentrum kunt onderscheiden. Als u vandaag uw beplantingslijst aanlevert, levert het groencentrum de producten binnen enkele dagen. Compleet (of een alternatief) en tegen een goede prijs.

Groencentrum Plantion is onderdeel van het Plantion-gebouw en grenst aan de overdekte parkeerplaats. Dat maakt het groencentrum interessant voor bloemisten die bij Plantion op de klok kopen: voor bijzondere tuinproducten lopen zij gemakkelijk even naar binnen.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Foto van Groencentrum
Groencentrum
Klantenservice

Paul Heijmink

Hoofd Groencentrum