Over onsNieuwsBloemen met Pasen
4 maart 2024

Bloemen met Pasen

Pasen mag dan misschien niet het eerste bloemenmoment zijn op de eventkalender van de consument. Het feest klimt wel op dat lijstje. En dat is ook logisch, want het van oorsprong religieuze Paasfeest is inmiddels een moment waarop we elkaar opzoeken. Van ontbijt met het gezin tot dineren met familie of vrienden. Reden genoeg om het in huis gezellig te maken.

Waar denk jij aan bij Pasen? Juist! Uitgebreid ontbijten of brunchen aan een gezellig gedekte tafel. Trakteer je tafelgenoten op een perfect gekookt eitje in een prachtig, floraal eierkransje, steek de kaarsjes aan van jouw florale sfeermaker in een eierdoos en zet dit ei-catching paasboeket op tafel voor het ultieme paasgevoel.

 

De leukste speurtocht van het jaar mag deze Pasen natuurlijk niet ontbreken. Maar als die chocolade eieren eenmaal gevonden zijn, kun jij je ei kwijt door het decoreren van eieren met bloemblaadjes. Ook leuk: maak een Fabergé-like-ei en verstop die als trofee voor de eerlijke vinder, of verras een geliefde met dit ultieme pracht-en-praal paasgeschenk.

Bron: Bloemenbureau Holland en Mooi wat bloemen doen