Over onsNieuwsAlmost X-MAS
22 december 2022

Almost X-MAS

Auteur: Renata Michel

Almost X-MAS…

Het huis is inmiddels helemaal in kerstsfeer….op elke kamer is er wel een klein kerstdetail terug te vinden. In de huiskamer, het centrale punt in huis, daar heb ik voor mijn doen, flink uitgepakt, mede omdat ik ook een kerst fotoshoot had voor een woonmagazine voor 2023. Bij mijn vaste bloemist Bloembinderij Lindhout nam ik veel groenwerk en tafeldecoratie mee… op onderstaande foto’s laat ik zien hoe ik dit alles in mijn huis verwerkt heb tot een gezellig en knus kersthuis!

Bij binnenkomst in de hal, heb ik een mand gevuld met mooie kersttakken, zowel op de trap, en of hangend aan de kapstok is dit een mooie eye-catcher voor een warm welkom!

Uiteraard is er een kerstboom, met echte kerstboomkaarsjes….

Op mijn oude Zweedse kast staat ook wat kerstdeco met een klein takje groen…

De eettafel heb ik gedekt met mooi servies, bestek en gouden kerstdecoratie. Ik strooide wat kleine kerstboomtakjes, als een soort confettie op de tafel als extra kerst touch.

Onlangs tikte ik deze oude kerstengel op de kop, ze is zo leuk omdat ze een schaaltje vasthoud waar je een kaarsje op kunt zetten en branden…. In de keuken, want met kerst staat de gemiddelde Nederlander toch langer te kokkerellen dan op andere dagen, is er ook subtiel wat kerst toegevoegd. Aangezien wij geen openhaard of houtkachel hebben, zorgt een nephaard op de televisie met het geluid aan van knappend haardhout  nog voor wat extra sfeer….

Wil je meer inspiratie? Kijk dan nog even op Taste the Green!