Over onsNieuwsCampagneweek Taste the Green
18 november 2021

Campagneweek Taste the Green

Van 22 tot en met 26 november houdt Plantion een campagne om inkopers enthousiast te maken voor Taste the Green. Dit online platform koppelt bloemisten en tuincentra aan influencers. Het doel is om collectief vaker bloemen en planten voorbij te laten komen op kanalen zoals Instagram en Pinterest. Veel klanten van Plantion maken hier al gebruik van. Doet u ook mee?

In de campagneweek kunt u dagelijks na het veilen kennismaken met Taste the Green. Bij de afmijnzaal staan medewerkers van Plantion met een laptop om samen uw profiel aan te maken. Daarbij kunt u ook meteen aangeven op welke manier en hoe vaak per maand u met een influencer zou willen samenwerken.

Speculaas en gratis advertenties

Wie in de campagneweek de eerste stap zet, ontvangt een heerlijke ‘Taste the Green speculaasstaaf’ én gratis advertentieruimte op Facebook en Instagram. Ditzelfde krijgt u overigens ook als u het platform al gebruikt. Het is dus zeker de moeite waard om na het veilen even te ‘blijven hangen’ voor een kennismaking met Taste the Green. Maar mocht u daar toch geen tijd voor hebben, dan krijgt u een flyer mee naar huis. Een relatie beheerder van Plantion komt dan binnenkort een keer bij u langs voor een demonstratie.

Hoe meer hoe beter!

Hopelijk trekt deze campagneweek veel bloemisten en andere detaillisten over de streep om via Taste the Green influencers aan het werk te zetten. Want: hoe meer klanten er meedoen, hoe relevanter het platform en hoe effectiever de promotie! Vragen over Taste the Green?

Waarom Taste the Green?

Vooral jonge consumenten worden dagelijks beïnvloed in hun aankopen, door wat ze online te zien krijgen. Om hen bloemen en planten te laten kopen, is het dan ook belangrijk dat deze regelmatig voorbij komen op hun tijdlijn. Plantion werkt samen met jonge influencers die hun vele volgers inspireren met de nieuwste trends op het gebied van bloemen en planten. Daar kunt u ook gebruik van maken. Plantion koppel u aan een influencer die enthousiaste blogs over uw producten schrijft op Taste the Green. Zo vergroot u razendsnel uw online bereik onder potentiële consumenten. Meedoen is eenvoudig en kosteloos!

Hoe werkt Taste the Green?

Stap 1: Vraag inloggegevens op via info@tastethegreen.nl en log in op de website van Taste the Green.

Stap 2: Geef aan hoe vaak per maand een influencer bij u langs mag komen en hoe u met de influencer in contact wilt blijven (mail, WhatsApp, telefonisch).

Stap 3: Rechtsboven ziet u ‘Profi el beheer’. Een medewerker heeft hier uw voorkeuren al ingevuld, of u vult ze zelf in. U kunt de gegevens elk moment wijzigen.

Stap 4: Afhankelijk van wat u heeft aangegeven, komt een influencer bijvoorbeeld wekelijks bij u langs om een product op te halen.

Stap 5: De influencer schrijft een blog of maakt een vlog van uw product. Stap 6 U krijgt een melding (e-mail) zodra de blog of blog op Tastethegreen.nl staat; pas daarna mag de influencer weer een nieuw product bij u ophalen.