fbpx

verbindend in vervoer

Transport

Elke dag kopen veel klanten bij Plantion in via de verschillende inkoopkanalen. Velen van hen maken daarbij gebruik van Kopen Op Afstand en Klok Voorverkoop. Ook groeit het aantal bestellingen van aanvullende producten via Plantion Digitale Marktplaats. Door gebruik te maken van Plantion Transport kunt u rekenen op ontzorging en aantrekkelijke tarieven.

Bekijk hier de voordelen en tarieven van Transport bij Plantion.

 

Totaalconcept

Het transport van bloemen en planten is meer dan alleen ‘zo snel mogelijk van A naar B’. Om de koper hierin te ontzorgen, ontwikkelde Plantion een totaalconcept. Zo kan de klant er voor kiezen om de Deense karren te laten indichten en ompakken. Ook neemt de vervoerder Denen en bij Plantion ingekochte emballage mee terug naar Plantion.

Vervoerder

B&M Koeriers uit Ede voert namens Plantion het transport uit. Naast vrachtwagens worden ook kleinere bussen ingezet, waardoor bezorging tot bij de winkel altijd mogelijk is. Plantion Transport richt zich in eerste instantie op bezorging in Nederland, België en Duitsland. In de toekomst verwacht Plantion dankzij dit concept ook interessant te kunnen zijn voor kopers elders in Europa.

Aantrekkelijke tarieven

Voor het transport zelf betaalt u een basistarief, gekoppeld aan de afstand tot Ede. Hoe meer Deense karren er vervoerd worden, hoe lager de kosten per kar. Op het indichten en ompakken geeft Plantion een staffelkorting, afhankelijk van het inkoopbedrag. Als u binnen zeven dagen opnieuw gebruik maakt van de bezorgdienst, betaalt u geen huur voor de Deense karren.

Transport regelen

Om transport te reserveren, stuurt u de dag voorafgaand vóór 17.00 uur een e-mail naar transport@plantion.nl. Gekochte producten worden dezelfde dag bezorgd in Nederland, België en Duitsland; binnen Nederland zelfs vóór 16.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patricia Willemsen via / T: (+31) 0318 – 661797.