fbpx

verbindend in vervoer

Time Slot Management

Sinds maandag 8 juni 2020 regelt Plantion de aankomst van vervoerders door middel van Time Slot Management.

Het doel van Time Slot Management is om te komen tot een betere spreiding van aanvoer van producten gedurende de dag/nacht.
Door een betere spreiding kunnen we de aangeleverde producten de aandacht geven die ze verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen, controleren en het maken van een goede foto.
Tevens worden op deze manier alle goederen die bij Plantion binnenkomen geregistreerd.

Werkwijze

Vervoerders reserveren via het webportal of de app van Boltrics een slottijd (tijd waarbinnen een vervoerder moet lossen) voordat ze bij Plantion aankomen. De slottijd is een tijdbestek van dertig minuten waarin de vervoerder aandockt, lost en Plantion verlaat. Op deze manier standaardiseert Plantion de aankomst van vervoerders met een verhoging van productiviteit van de processen van Plantion en een daling van de wachttijden van vervoerders als gevolg.

  • Verlaging wachttijd vervoerders
  • Communicatie transportdocumenten efficiënt via de app
  • Proof of Delivery ketenpartners
  • Algemene productiviteit vervoerders en Plantion
  • App Boltrics gratis te gebruiken

Zie voor meer informatie ‘Time Slot Management’ Plantion.

Wat kun je doen als aanvoerder?
Voor Time Slot Management is het belangrijk dat kwekers zo vroeg mogelijk hun producten bij de (collectief) vervoerders afleveren. Hoe eerder de producten verzameld zijn, hoe eerder de vervoerder naar Plantion kan rijden.

Vragen
Neem voor vragen en/of opmerkingen over Time Slot Management contact op met: Eelco van der Vegt, EelcovanderVegt@Plantion.nl of 0318-66 18 16.

Eelco van der Vegt

Hoofd Logistieke Diensten
(+31) 0318 - 661816
eelcovandervegt@plantion.nl

Eelco van der Vegt

(+31) 0318 - 661816
eelcovandervegt@plantion.nl