Plantion limited edition

Plantion limited edition ondersteunt tot op de winkelvloer met unieke arrangementen in samenwerking met haar aanvoerders.

Het is alweer oktober en voor iedereen die zich met interieur bezighoudt, betekent dat: woonmaand. Dat betekent dat het tijd is om je woning winterklaar te maken.

De Luchtzuiverende planten van Air So Pure zijn sterk en vragen geen groene vingers. Wil jij jouw winkel een boost geven in de Oktober Woonmaand? Ga dan voor deze Air So Pure plantenset. De luchtzuiverende planten zijn hét ideale cadeau, ze zijn niet alleen mooi, maar ook nog is gezond en functioneel. Door een luchtzuiverende plant cadeau te geven geef je niet alleen een tastbaar geschenk, maar ook een symbool van zorg en aandacht voor het welzijn.

Limited edition

De limited edition bestaat uit een geschenktasje met twee Air So Pure planten, een theezakje met kaartje. Dit gehele pakket is exclusief te koop bij Plantion voor maar €15,00 excl. Let op, inkopen gaat per pakket! Er zitten 4 tasjes in een pakket.

Breid jij deze herfst jouw winkel ook uit met dit unieke cadeaupakket?

De pakketten zijn uitverkocht

Houd onze website in de gaten voor een volgende editie van Plantion Limited Edition!

 

Woonmaand

De Oktober Woonmaand wordt ook wel Air So Pure maand genoemd. Het is de maand waarin het buiten kouder wordt, waardoor deuren en ramen gesloten blijven. In de meeste interieurs komen veel onzichtbare, schadelijke stoffen in de lucht voor. Een eenvoudige aanpak van dit probleem is een aantal luchtzuiverende planten in huis te halen. Deze groene gelukmakers bieden veel voordelen voor zowel de gezondheid als ons welzijn. Ze zuiveren niet alleen de lucht door schadelijke stoffen op te nemen, maar brengen ook een vleugje natuurlijke rust in onze leefomgeving.

Luchtzuiverende planten zijn niet alleen functioneel, maar ze zien er ook prachtig uit, ze brengen sfeer en passen in ieder hoekje in huis. Er is altijd wel een luchtzuiverende plant die bij elk type interieur past.

Naast het zuiveren van de lucht, hebben luchtzuiverende planten ook een positief effect op ons welzijn en onze productiviteit. Verschillende studies hebben aangetoond dat planten in huis of op kantoor zorgen voor stressvermindering, verbeterde concentratie en verhoogde productiviteit.

Marketing en Communicatie

Klantenservice