Over onsNieuwsPlantion voorkeurleverancier van Garden Retail Service (GRS)
15 november 2021

Plantion voorkeurleverancier van Garden Retail Service (GRS)

Plantion is voorkeurleverancier geworden van inkoopcollectief voor tuincentra Garden Retail Service (GRS). Partijen hebben een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van bloemen en planten aan ruim 150 tuincentra in Nederland en België. Op 17 en 18 november presenteert Plantion zich op de GRS-beurs in Boskoop aan de betreffende tuincentra.

Het doel van de samenwerking tussen Plantion en GRS is om samen een breder assortiment bloemen en planten in de markt te zetten en maatwerk te bieden aan tuincentra. Meer dan 125 zelfstandige tuincentra in Nederland en België en ook de 23 GroenRijk-vestigingen in Nederland zijn bij GRS aangesloten. Maarten Schouls van Plantion en Johan Debrabandere van GRS zeggen te hopen op een vruchtbare samenwerking en partijen hebben de intentie een langdurige relatie met elkaar op te bouwen.

Garden Retail Service
GRS faciliteert een efficiënte bundeling van activiteiten op het gebied van logistiek, inkoop en category management voor zelfstandige tuincentra in Nederland en België en de franchise-ondernemers onder het GroenRijk-label. www.grsretail.nl