Over onsNieuwsPlantion Limited Edition met Air So Pure
17 september 2023

Plantion Limited Edition met Air So Pure

Tijdens de opening én inkoopdagen op 20 en 21 september kun je direct inkopen doen én je inschrijven voor de nieuwste Limited Edition van Plantion met Air So Pure. Speciaal voor klanten van Plantion is er voor de oktober woonmaand een give-away set met luchtzuiverende planten van Air So Pure samengesteld.

Wil jij jouw winkel een boost geven in de oktober woonmaand? Kom dan op woensdag 20 of donderdag 21 september naar de inkoopdagen en opening van Plantion Shop & Go. De luchtzuiverende planten zijn hét ideale cadeau, ze zijn niet alleen mooi, maar ook nog is gezond en functioneel.

Woonmaand

De Oktober Woonmaand wordt ook wel Air So Pure maand genoemd. Het is de maand waarin het buiten kouder wordt, waardoor deuren en ramen gesloten blijven. In de meeste interieurs komen veel onzichtbare, schadelijke stoffen in de lucht voor. Een eenvoudige aanpak van dit probleem is een aantal luchtzuiverende planten in huis te halen. Deze groene gelukmakers bieden veel voordelen voor zowel de gezondheid als ons welzijn. Ze zuiveren niet alleen de lucht door schadelijke stoffen op te nemen, maar brengen ook een vleugje natuurlijke rust in onze leefomgeving.

Luchtzuiverende planten zijn niet alleen functioneel, maar ze zien er ook prachtig uit, ze brengen sfeer en passen in ieder hoekje in huis. Er is altijd wel een luchtzuiverende plant die bij elk type interieur past.

Naast het zuiveren van de lucht, hebben luchtzuiverende planten ook een positief effect op ons welzijn en onze productiviteit. Verschillende studies hebben aangetoond dat planten in huis of op kantoor zorgen voor stressvermindering, verbeterde concentratie en verhoogde productiviteit.