Over onsNieuwsPlantion focust op tuincentra met ‘De Kas’ en inkoopdagen
14 september 2022

Plantion focust op tuincentra met ‘De Kas’ en inkoopdagen

Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober (08.00-17.00 uur) vinden bij Plantion speciale inkoopdagen voor groene kamerplanten plaats. Inkopers kunnen deze dagen hun bestellingen doen voor de weken 52 en 1, waarin de kerstbomen plaatsmaken voor kamerplanten. Er is keuze uit een extra groot en aantrekkelijk assortiment van topkwekers. De inkoopdagen zijn in het groencentrum en in De Kas, de moderne showroom voor kamerplanten waar direct met QR kan worden besteld.

Inkopers van groene kamerplanten kunnen deze dagen hun hart ophalen bij Plantion. Op ruim 300 m2 zijn de vooraanstaande kwekers Vireõ Planten, RM Plants, Ammerlaan TGI, Fachjan, MDK en Smit Kwekerijen met stands aanwezig om hun mooiste producten te presenteren. De planten kunnen ter plekke worden besteld in de webshop van Plantion, met een minimale afname van 1 Deense kar.

Compleet inkoopcentrum
Dit nieuwe initiatief laat zien dat Plantion niet alleen voor bloemisten maar ook voor tuincentra, bouw- en supermarkten het meest complete inkoopcentrum is. In Ede biedt Plantion inspiratie en inkoopmogelijkheden in de afmijnzaal, het groencentrum en showroom voor kamerplanten De Kas. Daarnaast kunnen klanten ook 24/7 online bestellen via de webshop en gebruik maken van services zoals verpakken, geconditioneerd bewaren en bezorgen. Samenwerkingsverbanden van Plantion met VBW en GRS Retail leveren klanten extra voordelen op. Ontdek alle mogelijkheden op www.plantion.nl.