Over onsNieuwsKweker Beyond Chrysant verrast bloemist met Flower Circus
12 april 2023

Kweker Beyond Chrysant verrast bloemist met Flower Circus

Op woensdag 12 april verrast kweker Beyond Chrysant de klokkopers in de afmijnzaal van Plantion in Ede. De confetti schoot woensdagochtend na de veiling door de lucht op de tribune van Plantion.

Na deze spetterende opening was het aan Jhon Koopman van Flower Circus om een van de bekendste chrysanten kwekers van Nederland aan te kondigen. Met trots presenteerde hij de spraakzame chrysantenteler, Wouter Duijvesteijn van Beyond Chrysant.

De Hoekse chrysantenkweker Beyond Chrysant was een van de vier genomineerden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs van dit jaar en behaalde een mooie tweede plaats. Wouter Duijvesteijn heeft eindeloos veel ideeën en ging op deze ochtend het gesprek aan met de kopers van Plantion. Op deze manier heeft de kweker inzicht gekregen in de markt en de behoeften en wensen van de bloemisten. De kopers ontvingen een koffiebeker met drie muntjes waarmee ze hun voorkeursstem konden uitbrengen voor chrysanten in drie verschillende kwaliteiten.

Kweker Beyond Chrysant verrast bloemist met Flower Circus

Het was een ochtend vol kennisdeling, nieuwe perspectieven en verbinding tussen de kweker en kopers. Op initiatief van Beyond Chrysant en Plantion kwamen verschillende schakels uit de keten bijeen. Plantion biedt graag dit podium om kwekers met bloemisten te verbinden.

Flower Circus

Flower Circus vertegenwoordigt kwekers uit de sierteeltsector en is de verbindende schakel tussen de kwekers én bloemisten. Op deze manier wordt het product op een vernieuwde wijze onder de aandacht gebracht.

Lees meer