NieuwsEen nieuwe, frisse start
1 juli 2022

Een nieuwe, frisse start

Het voelt alsof we na de coronacrisis een tweede kans krijgen waarin duurzaamheid, klimaatoplossingen en ontspullen centraal staan. Een nieuwe, frisse start! Doordat veel mensen nu thuiswerken, ligt er meer nadruk op de inrichting van onze woon- en buitenruimtes.

Fresh Start in het interieur
Frisse opgeruimde ruimtes met veel wit en af en toe een lichtblauw en geel accent, dat kenmerkt Fresh Start. Omdat ons huis tegenwoordig meerdere functies heeft, zoals thuiswerken, sporten, ontspannen en bezoek ontvangen, moet het interieur makkelijk te transformeren zijn. Kamerschermen en multifunctionele wanden zijn dan ideaal. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen waar bloemen en planten in verwerkt kunnen worden. Bladplanten, bontbladerige en luchtzuiverende planten zorgen voor een gezonde binnenruimte en een frisse uitstraling en zijn ook nog eens makkelijk verplaatsbaar.

Kleurenpalet Fresh Start
De basis van de kleurkaart in deze stijltrend is wit, gecombineerd met verschillende naturellen. De accentkleuren, zoals groen-, blauw- en roodtinten, komen terug in bloemen en planten en geven de multifunctionaliteit van meubels aan. Deze kleuraccenten worden gedoseerd gebruikt en zijn er vooral om de frisse uitstraling van het wit te versterken.

Credit: Bloemenbureau Holland