Over onsNieuwsEerste spreker Bloemen & Planten Plein op Trendz Najaar 2023 bekendgemaakt
6 juli 2023

Eerste spreker Bloemen & Planten Plein op Trendz Najaar 2023 bekendgemaakt

GORINCHEM – Na een mooie introductie van het Bloemen & Planten Plein op de afgelopen voorjaarseditie van Trendz keren het plein en programma terug met een groter aanbod. Zowel het plein als het programma zet de organisatie van Trendz neer in samenwerking met eventpartners Koninklijke VBW, Groothandelscentrum Plantion, Bloem & Blad, Jodeco Glass en Smithers Oasis. De eerste spreker van het programma is bekend dat speciaal is opgezet voor de bloemisten, tuincentra en groenstylisten van de Benelux. Dit is niemand minder dan Elvira Heus Brouwer van Loose Florals.

Elvira van Loose Florals biedt de ondernemer inspiratie voor de juiste balans op de openingsdag van Trendz Najaar 2023, zondag 27 augustus om 13:00 uur. Tijdens haar inspiratiesessie neemt ze de bezoekers mee in het ‘minder maar beter’ principe. Dat is een levenswijze die alles optimaliseert. Het efficiënter beheren van bloemen, personeel en kosten; het genieten van een evenwichtige werk-privébalans, het verhogen van de productiviteit en het laten groeien van het vermogen. Minder is meer, ontdek het op zondag 27 augustus tijdens Elvira’s inspiratiesessie op Trendz.  

Bram Rijkers, commercieel manager van VBW: “We kijken uit naar de nieuwe editie van Trendz. Was de januari-editie al geslaagd, het belooft voor bloemisten nu nog aantrekkelijker te worden! Er zijn meer interessante standhouders en daarnaast hebben we het podiumprogramma iets anders opgezet. Kortere presentaties die nog meer gericht zijn op nieuwe marktkansen. We zijn dan ook erg trots dat Elvira Brouwer haar visie op ondernemen geeft en laat zien dat minder meer is’.   

“Naast het terugkeren van Jodeco Glass en Smithers Oasis kunnen er nog meer bedrijven verwacht worden bij het Bloemen & Planten Plein. Ontmoet Bloomer Flowers BV, Causeway Bay, Four Seasons Quality, Kolony, Luimes en Luimes, Mini-Art Products, NDT International, PURE by Jasaco, Roberts Collection, Sideau Agra-Wool, Ter Steege, Van der Gucht, Wilma’s Tuin en WY Bloemisten.
Daarnaast is er ook veel buiten het plein te ontdekken, waaronder Christmas Inspirations, Colours & Green, Decostar, Deluxe Home Art, Fidrio, Goods by Goedegebuure, Goodwill M&G, Hendriks Deco BV, Jack Mensinga Christmas Collection, Mansion Atmosphere, Meander, PeriLiving, Prospectt, SCENTS, Vazen Atelier en nog veel meer. Voor een voorlopig overzicht van de ruim 300 merken bezoek je www.trendzvakbeurzen.nl/merkenlijst.

Voor vragen naar de mogelijkheden voor deelname aan de najaars- of voorjaarseditie kan er contact worden opgenomen met Laura van Soelen via Laura.vanSoelen@easyfairs.com of +31 (0)6 319 880 42.

Trendz Najaar 2023 is dit jaar te bezoeken op zondag 27 augustus, maandag 28 augustus en dinsdag 29 augustus 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Registreer je nu voor een bezoek aan Trendz Najaar 2023 via: bit.ly/43eMDQS