Taste the Green

Plantion biedt haar inkopers kosteloos Taste the Green aan.Een platform waar u als inkoper door Plantion wordt gekoppeld aan influencers voor interessante samenwerkingen. Door gratis producten aan deze influencers aan te bieden, ontvangt u gratis kwalitatief goed beeldmateriaal, content en een enorm bereik rondom uw winkel.

Consumenten oriënteren steeds vaker online, waardoor men minder vaak door de winkelstraat loopt. De leegstand wordt pijnlijk zichtbaar. De consument van vandaag moeten we online bereiken.

Meer informatie over Taste the Green? Neem dan contact met ons op.

Foto van Marketing en Communicatie
Marketing en Communicatie
Klantenservice

Taste the Green is een inspiratieplatform in de vorm van een website en app. Hier kunnen inkopers van Plantion bloemen en planten aanbieden aan influencers. Influencers kunnen via de Green Market aangeven dat zij geïnteresseerd zijn in een product en zo contact opnemen met de inkoper van Plantion om het product op te halen en een blog te maken.

Hoe werkt het?

Stap 1: Vraag inloggegevens aan via marketing@plantion.nl.

Stap 2: Met deze inloggegevens kunt u vanaf nu inloggen op www.tastethegreen.nl of via de app.

Stap 3: U ziet nu de tijdlijn, hier vindt u de nieuwste berichten.

Stap 4: Rechtsboven kunt u uw profiel aanpassen via ‘Profiel beheer’. Vul uw profiel zo volledig mogelijk in, om zo vaak mogelijk getoond te worden.

Stap 5: Klik rechtsboven op uw profielfoto, u komt dan op de profielpagina terecht.

Stap 6: Klik op de groene plus-button. Vul alle gegevens in om een product toe te voegen aan de Green Market. Dit is de start van een samenwerking met een influencer, via de Green Market kunt u producten aan influencers aanbieden.

Stap 7: Het product is nu toegevoegd aan de Green Market.

Stap 8: Via mail of telefonisch kunt u contact houden met de influencer en afspreken wanneer zij het product in uw winkel komt ophalen.

Stap 9: De influencer schrijft een blog of maakt een vlog van uw product.

Stap 10: De influencer moet de blog of vlog eerst op Taste the Green plaatsen, voordat zij weer een nieuw product kan ophalen.

Taste the Green

Klantenservice