fbpx

Alles onder één dak

Groothandelaren

Dillewijn Alflora

Verpakkingen, bloemisterij-artikelen en trend accessoires
Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van verpakkingen en duurzame oplossingen, die aansluiten bij het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist, kun je je als ondernemer onderscheiden met artikelen van Dillewijn Alflora.

Sinds 1 januari 2021 is Van Dillewijn Group, het moederbedrijf van Dillewijn Zwapak, eigenaar van Alflora. Na de overname is besloten beide winkelformules samen te laten gaan onder de naam Dillewijn Alflora. Klanten kunnen voortaan onder één dak terecht voor de mooiste verpakkingsoplossingen en het meest complete assortiment bloemisterij- en seizoenartikelen.

T 088 73 54 230 / 088 224 49 70
E ede@dillewijnalflora.nl
I www.dillewijnzwapak.nl / www.alflora.nl

Buurman Planten Cash & Carry

Binnen- en buitenplanten
“Kwalitatief hoogwaardige producten met een faire prijs die dagelijks vers worden aangeleverd in onze planten Cash & Carry Ede.” Dat is waar Buurman Planten voor staat. Onze medewerkers zijn er voor u. Zo is het mogelijk om op afstand te bestellen en producten te laten bezorgen. Ook in de Cash & Carry zelf kunt u met alle vragen en wensen bij ze terecht.

T +31 318-439420
F +31 318-439429
E ede@buurmanplanten.nl
I www.buurmanplanten.nl

Lees meer: Buurman Planten Cash & Carry

Goedegebuure & de Mooij bv

Snijbloemen
Goedegebuure & de Mooij (GM Bloemen) levert jaarrond een breed assortiment snijbloemen aan bloemisten in Nederland en Duitsland. De bloemen worden ingekocht op alle veilingen, waaronder Plantion, en daarnaast importeert GM Bloemen ook rechtstreeks uit Italië en Frankrijk. GM Bloemen is FFP gecertificeerd en is sterk in biologisch geteelde bloemen. Met een eigen boekettenservice (Bodi) levert GM Bloemen boeketten op maat.

T +31 318-439470
F +31 318-439471
E info@gmbloemen.nl
I www.gmbloemen.nl

Lees meer: Goedegebuure & de Mooij

Zalam

Snijbloemen
Ruim 85 jaar na oprichting zet Zalam BV een grote stap. Het bedrijf verhuist van een bedrijfshal binnen Plantion naar Groothandelscentrum Plantion en breidt daar haar activiteiten uit richting bloemengroothandel.

T +31 318-640577

E info@zalam.nl
I www.zalam.nl

Lees meer: Zalam

Centraal aanspreekpunt:

Kitty Ouwehand – Marketing Coördinator Groothandelscentrum Plantion
T: 06-21838528
E: info@ghcplantion.nl
W: www.ghcplantion.nl