fbpx

Het verhaal achter Kwekerij Siem Munster

Het verhaal achter Kwekerij Siem Munster? Kwekerij Siem Munster is een Tulpenbedrijf in Slootdorp, voormalig Wieringermeer, in de Kop van Noord Holland. Wij kweken 35 Ha. tulpenbollen, deze staan allemaal in de Wieringermeer.
De helft van deze bollen verkopen we in de export en de andere helft maken we zelf tulpenbloemen van. We telen in de kas op potgrond om de beste kwaliteit Tulpen te krijgen, en hebben een breed assortiment.

We richten ons op zware kwaliteit met bijzondere kleuren en vormen. Deze tulpen voeren we elke dag aan bij veiling Plantion. Waarom we voor Plantion kiezen? Plantion is een veiling met een breed kooppubliek, en hier kennen de mensen elkaar. Zo komen onze producten bij de Nederlandse bloemisten te staan, en dit vinden we belangrijk.

Naast het kweken van Tulpen, laten wij de mensen ook zien hoe wij onze tulpen maken! Wij bieden consumenten Tulpenexcursies aan. Tijdens de excursie krijgen de bezoekers een presentatie ‘ Van bol tot bloem’ en wordt er een rondleiding door de kassen verzorgd. De Tulpenexcursie is een kindje van mijn vrouw Sandra Munster.

Al met al zijn wij hier de hele dag bezig met de meest fantastische bloem ‘de Tulp’! Met Tulpen haal je het voorjaar in huis en word je blij! Wat wil je nog meer?

Meer informatie over onze kwekerij: www.munsterflowers.nl
Meer informatie over de Tulpenexcursies: www.tulpenexcursie.nl