fbpx

Het contact tussen
kweker en koper

Bemiddelingsbureau

Bij bemiddeling legt Plantion rechtstreeks contact tussen kweker en koper. Ideaal als u (als koper) grotere hoeveelheden bloemen of planten tegelijk wilt inkopen, bijvoorbeeld voor een actie. U weet zeker dat u de juiste producten krijgt, op het afgesproken tijdstip en tegen een afgesproken prijs.

De bemiddelaars van Plantion onderhouden contacten met kwekers in binnen- en buitenland, zodat ze altijd kunnen leveren wat de kopers wensen. Het tarief voor bemiddeling is afhankelijk van de omzet.

Doelgroep / werkgebied
Plantion bemiddelt tussen kwekers en kopers in Nederland en ver daarbuiten. Deels gebeurt dat met producten die op de klokveiling worden aangeboden, deels legt Plantion rechtstreeks het contact tussen kweker en koper.

Van oudsher doet Plantion veel zaken met producenten in Israël, de laatste jaren ook met Europese en Afrikaanse landen. Plantion koppelt deze buitenlandse producenten aan groothandelaars en exportbedrijven die op hun beurt supermarkten en tuincentra bedienen in Nederland, Duitsland en Scandinavië.

Door deze internationalisering heeft het bemiddelen een belangrijke plaats ingenomen in de bedrijfsvoering van Plantion.

Download hier het informatieboekje

Benieuwd wat bemiddeling voor u kan doen?
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over bemiddeling? Neem dan contact op met het bemiddelingsbureau via klantenservice@plantion.nl of bel +31 318 66 17 70 voor meer informatie.

Joost Joling

Hoofd BB Planten
(+31) 0318 - 66 17 59
JoostJoling@Plantion.nl

Joost Joling

(+31) 0318 - 66 17 59
JoostJoling@Plantion.nl