Over onsNieuwsWarme, kleurrijke bloemen!
22 november 2021

Warme, kleurrijke bloemen!

Voordat hij in Nederland bekend werd, had de Edese zanger Rolf Sanchez al enkele nummer 1-hits in de Verenigde Staten te pakken. In 2019 zorgde het programma ‘De Beste Zangers’ voor zijn doorbraak bij ons. Hij woont nu in Amsterdam, maar droomt van een huis met een grote tuin!

Rolf Sanchez (30) heeft een Nederlandse vader en een Dominicaanse moeder. Het verklaart zijn grote passie voor Latin muziek, een genre dat de afgelopen jaren ongeloofl ijk populair is geworden. Zijn vele Nederlandse fans trakteert hij op vrolijke Spaans-Nederlandse liedjes, waaronder de zomerhit Más Más Más.

Koop je zelf bloemen en planten?

“Ja, heel veel. Elke maand koop ik rozen voor mijn vriendin. En soms haal ik ook andere bloemen of planten om het huis wat op te fl euren. Een tijdje geleden kochten we bijvoorbeeld een Japanse bonsai, die doet het erg goed.”

Vind je het leuk om bloemen in huis te hebben?

“Zeker. Het is rustgevend als je binnenkomt in een huis met bloemen. Hoewel ik er weinig tijd voor heb, vind ik het ook heerlijk om in het bos te wandelen. Bloemen en planten geven je energie. Ik ben een paar keer in Central Park geweest en daar ervaarde ik dat ook.”

Welke soorten vind je het mooist?

“De dahlia is echt een prachtige bloem die oorspronkelijk uit Latijns-Amerika komt. En Japanse kersenbloesem! Ik houd echt van warme, kleurrijke soorten.”

Wat groeit er zoal in je tuin?

“Het was onze droom om een mooi appartement in Amsterdam te hebben, dat is gelukt. Ik ben er trots op dat ik dat als jongen uit Ede heb bereikt. Het volgende doel is een huis met een grote tuin. We zijn al aan het kijken!”

Heb je groene vingers?

“Nee, totaal niet. Maar als we straks een tuin hebben, wil ik er wel mee aan de slag. Ik heb er zin in om gewoon lekker buiten bezig te zijn. Vooral daar kijk ik naar uit.”

Aan wie zou je een mooi boeket willen geven?

“De eerste aan wie ik denk, is mijn moeder. Ze verdient echt een mooi boeket met dahlia’s. Het komt ook op het goede moment, want in november is ze jarig!”