Over onsNieuwsPlantion presenteert nieuwe website
1 juli 2021

Plantion presenteert nieuwe website

Vandaag (1 juli) presenteert Plantion haar nieuwe website www.plantion.nl. De site is klantgericht, technisch up to date en aantrekkelijk en benadrukt dat Plantion een innovatieve, inspirerende en verbindende marktplaats is voor bloemisten, detail- en groothandel en producenten van bloemen en planten. 

Volgens Jill Hulzinga, online-communicatiemedewerker van Plantion, kunnen bestaande en nieuwe klanten nu makkelijker de belangrijkste informatie vinden. “Welke voordelen biedt Plantion? Wat zijn de online inkoopmogelijkheden en hoe werkt de bezorgservice? Hoe kan ik aanvoeren? Al deze zaken worden kort beschreven, met de mogelijkheid om meer te lezen of contact op te nemen. Ook kun je nu makkelijker direct online inschrijven als nieuwe inkoper of aanvoerder.”

Nieuwe technieken

De vorige website dateerde van ruim vijf jaar geleden. Uiteraard is de nieuwe website gebouwd met de technieken van vandaag. Hulzinga: “De inhoud is meer gericht op Google: als klanten zich oriënteren op een bloemenveiling, een bemiddelingsbureau, een groencentrum of op het inkopen van bloemen of planten, streven we ernaar dat Plantion als een van de eersten wordt weergegeven. De inschrijfformulieren zijn sterk verbeterd. En handig is ook dat je geplande activiteiten bij Plantion direct kunt toevoegen aan je eigen agenda.”

Lekker rondkijken

Naast de praktische voordelen nodigt de nieuwe site volgens Hulzinga ook uit om ‘lekker even rond te kijken’. “Hij ziet er op de eerste plaats mooi en fris uit, helemaal in de actuele huisstijl van Plantion. Maar je komt ook allerlei inspirerende verhalen tegen van bloemisten. Je leest regelmatig blogs van medewerkers en relaties. Er zijn filmpjes van activiteiten zoals workshops en andere bijeenkomsten. En de historie van Plantion hebben we weergegeven met een interactieve slide show.”