fbpx

Zet je plant in het water!

Op 26 januari poste onze blogster Lisanne een blog over hydroponie op www.lisannevandeklift.nl. Ze legt uit wat hydroponie is, hoe je zelf een plant in water kunt laten groeien en welke soorten hiervoor geschikt zijn. Vooral de pannenkoekenplant is volgens Lisanne een groot succes, maar het kan ook met kruiden zoals basilicum en lavendel.

Leuke winactie
Namens Plantion verbond Lisanne via Instagram (lisannevandeklift) een leuke winactie aan deze blog: “Tag op Instagram onder mijn foto jouw favoriete bloemist en maak kans op een bloemenbon van 25 euro, te besteden bij jouw favoriete bloemist. Waag jij een kansje? Fijne dag!” Het leverde 1428 likes en 89 reacties op. De winnaar werd op 2 februari bekendgemaakt en ontving de bloemenbon.

Wat is een influencer?
Lisanne van de Klift is een influencer, maar wat betekent dat eigenlijk? Influencers zijn continu aanwezig op social media en hebben een groot publiek dat naar hen luistert. Meestal heeft een influencer een bepaalde passie, bijvoorbeeld muziek, kleding of koken. Bloemen en planten zijn een passie van Lisanne, reden voor Plantion om haar in te schakelen. Je komt influencers vaak tegen op YouTube en Instagram. Met een video kun je immers een sterke persoonlijke verbinding maken met je publiek. Je maakt vrienden, en naar vrienden luister je graag. Daar kun je als bedrijf gebruik van maken. Want influencers kunnen jouw merk ongemerkt een enorme boost geven. Deze persoonlijke manier van adverteren is echt de toekomst!

Hoe gebruikt u social media richting uw klanten? Of wilt u tips? Stuur een e-mail naar Plantion: socialmedia@plantion.nl

Terug naar overzicht