Over onsNieuwsOogenlust Uden al jaren tevreden klant Plantion
13 oktober 2023

Oogenlust Uden al jaren tevreden klant Plantion

Plantion is al jarenlang een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner van VBW. Ook de leden van VBW zijn zeer tevreden met de producten en dienstverlening van Plantion. Steeds weer wordt er vernieuwd om het aanbod nog completer, toegankelijker en beter te maken. Om dat te onderstrepen lanceerde Plantion onlangs het vernieuwde concept Shop & Go .

John Spaansen van Oogenlust Uden onderstreept nog eens het belang van een goede, betrouwbare en klantgerichte inkooppartner. 

Zowel fysiek als op afstand inkopen
John aan het woord: “Wij zijn al vele jaren klant bij Plantion. Het Kopen op Afstand (KOA) is voor ons echt een uitkomst. Zeker met de krapte op de arbeidsmarkt ligt hier voor ons veel besparing van kostbare tijd. De kwaliteit is altijd van hoog niveau, zoals wij dat aan onze klanten willen verkopen”. 

Oogenlust is in Uden en omstreken ook een begrip waar het gaat om uitvaartbloemwerk. John: “wij zijn een echte specialist snijbloemen en speciale arrangementen. Daarnaast hebben inmiddels een breed portfolio van rouwarrangementen opgebouwd waar klanten uit kunnen kiezen. Hierin wordt vaak bijzonder bloemwerk verwerkt. Om er zeker van te zijn dat ik de producten op tijd in huis heb, maak ik vaak gebruik van Klokvoorverkoop. Dit kan ik online bestellen en biedt mij de garantie dat ik de bloemen tegen een vaste prijs, op tijd, in huis heb. Duurzaamheid is voor ons ook belangrijk, we zijn gecertificeerd via Barometer Duurzame Bloemist. Hier hechten we veel waarde aan en ook in duurzaamheid is Plantion voor ons een belangrijke en zeer betrouwbare partner. ” 

Persoonlijke aandacht
Naast het feit dat Plantion het juiste (kwalitatieve) assortiment biedt , is John ook zeer te spreken over de persoonlijke aandacht en de hulp en ondersteuning die hij krijgt bij het ophalen van zijn gekochte producten. Zijn handel wordt netjes bij de vrachtwagen neergezet, het fust wordt voor hem weggebracht en er is altijd persoonlijke aandacht.  

Oogenlust is Koninklijk en bestaat inmiddels 107 jaar. Als het aan John ligt worden daar nog vele jaren aan toegevoegd en bij voorkeur als trouwe klant van Plantion. 

Meer informatie over Shop & Go van Plantion
Wil jij ook meer informatie over het vernieuwde Shop & Go concept van Plantion of andere informatie over Plantion, bezoek dan de website of neem contact op met één van de medewerkers van Plantion.