Over onsNieuwsGroene hotspots: kleurrijk lentepark Keukenhof
7 april 2024

Groene hotspots: kleurrijk lentepark Keukenhof

Credit: Mooiwatbloemendoen

Denk je aan Keukenhof, dan denk je natuurlijk aan een flinke dosis bloemenpracht. Maar het mooiste lentepark van de wereld heeft meer te bieden dan dat! Van fluisterboot tot fietstocht, van speeltuin tot speurtocht en van bloemenkunst tot kunstige gerechten: tussen alle bloemenpracht valt ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Lees verder, ontdek meer en plan je bezoek aan Keukenhof!

EVENEMENTEN BIJ KEUKENHOF

Niet alleen buiten, maar ook binnen in de paviljoens, geniet je van kleurrijke bloemen en bloeiende planten. Iedere week stellen verschillende Nederlandse kwekers hun trots tentoon met een bloemenshow. Laat je verwonderen door een paviljoen vol orchideeën, stap in een wereld vol rozen, of kleur jouw dag met prachtige freesia’s en chrysanten. Naast bloemenshows geniet je in het park van florale kunstobjecten, live-muziek en themaweekenden, zoals een Oud-Hollands weekend en het Bloemencorso-weekend. En wat een bezoek aan Keukenhof dit jaar extra leuk maakt: Keukenhof viert dit jaar haar 75-jarig bestaan!

KEUKENHOF VOOR KIDS

Ren langs de bloemenvelden, beleef Keukenhof vanaf een fluisterboot, leef je uit in de speeltuin, dwaal door het doolhof, kom dieren aaien in de dierenweide en kom tot rust in een van de kidsproof restaurants… Aan activiteiten voor de kleinsten geen gebrek! En als je geluk hebt, spot je Fien en Teun, Nijntje en Kikker.

INSPIRATIETUINEN BIJ KEUKENHOF

De inspiratietuinen van Keukenhof bieden voor iedereen wat wils. Ga je voor een bont bloementafereel vol inheemse wilde planten in de Graffiti Garden? Breng je een ontspannen bezoek aan de Tropical Beach Garden vol palmbomen, golvende bloemenborders en hangmatten? Of neem je jouw geliefde mee naar de meest romantische plek in Keukenhof: de Red Romance Garden? Ook leuk: bezoek de Pink Tea Garden en geniet van een kopje koffie of thee omgeven door munt, citroenmelisse, kamille, chocolademunt, anijs en nog veel meer lekkers.

Enthousiast geworden? Bekijk meer informatie via de website van Keukenhof of plan direct jouw bezoek!

 

Credit: Mooiwatbloemendoen