fbpx

Groene blikvanger – vbw

‘De bloemist inspiratie bieden in roerige tijden’

Als dé belangenbehartiger van zo’n 1.250 bloemenwinkels in Nederland zetelt VBW uiteraard in een ‘groen’ kantoor. Niet alleen het gebouw is passend, maar ook de locatie aan de oostkant van Ede: letterlijk in het bos. “Met groene wanden halen we de natuur binnen.”

Mossoorten

Commercieel manager Bram Rijkers: “Als VBW vinden we het belangrijk dat ons pand een natuurlijk en duurzaam karakter heeft. De groene wanden en schilderijen zorgen ook voor geluidsreductie in de grote open ruimtes.” De gebruikte mossoorten hebben volgens Rijkers vrijwel geen onderhoud nodig.

Corona

VBW roert zich stevig in coronatijd. Directeur Marco Maasse praat zich in Den Haag de blaren op zijn tong om verkoopmogelijkheden voor bloemisten overeind te houden. VBW ondersteunt haar leden waar mogelijk om door de crisis te komen. En samen met partijen zoals Plantion wordt inspiratie geboden in deze roerige tijden.

Samenwerking

VBW en Plantion zetten ook in 2021 hun samenwerking voort. Plantion betaalt voor klokkopende klanten het lidmaatschap van VBW. En er is een gezamenlijk programma om ondernemers te supporten bij hun dagelijkse bedrijfsvoering. In coronatijd betekent dat onder andere het organiseren van online inspiratie-events en (digitale) workshops.

 

Terug naar overzicht