fbpx

Geslaagde promotieweek online kopen

In april maakte Plantion een week lang promotie voor haar online kanalen Plantion Digitale Marktplaats (PDM), Klokvoorverkoop en Kopen Op Afstand (KOA). Er waren allerlei leuke acties en liefst 70 ondernemers kregen iemand van Plantion op bezoek.

Steeds meer bloemisten maken gebruik van de online kanalen van Plantion. Om ook andere kopers van de mogelijkheden te overtuigen, organiseerde Plantion een speciale actieweek. Op de marktplaats zelf werden de online kanalen gedemonstreerd en konden klokkopers met vragen terecht bij een speciale helpdesk. Alle kopers die in die week een onlinebestelling deden, ontvingen bovendien een keycord met een universele telefoonoplader. Wie online producten van Mixt Creations kocht, maakte zelfs kans op een arrangement ter waarde van 49 euro.

In dezelfde Week van de PDM gingen negen Plantion-medewerkers (Peter Bakker, Verena Bollwerk, Agenita Brink, Gerrit Kremer, Jos Leijser, Guus van Logtestijn, Sjanne Schouls, Ellis van Verseveld en Patricia Willemsen) op bezoek bij in totaal 70 bloemisten. Zij vroegen hen wat ze van de PDM en de andere kanalen vonden, of polsten of ze kennis wilden maken met de digitale inkoopmogelijkheden. Dat leverde veel informatie op én de belangrijke conclusie dat online kopen een welkome aanvulling is op de fysieke inkoopmogelijkheden bij Plantion.

 

Terug naar overzicht