fbpx

Bloggen en vloggen

De consument oriënteert zich voor het kopen van bloemen en planten steeds vaker online. Hoe zorg je er als bloemist voor dat ze bij jouw winkel uitkomen? Hoe verleid je ( jonge) mensen om bloemen en planten te gaan kopen?

Als Plantion willen we onze klokkopers hierin begeleiden. We gaan bijvoorbeeld cursussen social media aanbieden over het benutten van Facebook en Instagram en het opzetten van een succesvolle webshop. Ook kunt u onze helpdesk benaderen voor handige tips. We geven zelf ook het goede voorbeeld, via onze inspiratiepagina’s op Facebook, Instagram, Pinterest en een speciaal YouTube-account. Daarmee richten we ons direct tot de consument. Ook starten we een maandelijkse online nieuwsbrief voor de consument met steeds de leukste weetjes over bepaalde bloemen en planten.

Om hiermee een groot publiek te bereiken, werken we samen met Lisanne van de Klift. Meer dan 60 duizend mensen volgen de blogs op haar website www.lisannevandeklift.nl en haar Instagrampagina @LisannevandeKlift. Een eerste samenwerking rond de Kleurrijke Verhalen Dagen pakte goed uit en krijgt zeker een vervolg.

Terug naar overzicht