fbpx

Ruik de lente

‘Ruik de lente-campagne’ op 21 maart van start; vraag het gratis promotiepakket aan!

Kijk jij ook zo uit naar de lente? En naar alle heerlijk geurende bloemen die daarbij horen? Dan hebben we goed nieuws! Op 21 maart start namelijk de ‘Ruik de Lente-campagne’. Jij kan hieraan meedoen en het gratis promotiepakket aanvragen.

Ruik de lente

Uit onderzoek blijkt dat mensen houden van dingen die hun zintuigen stimuleren. Bloemen prikkelen verschillende zintuigen tegelijk; het oog door hun prachtige vormen en kleuren, reuk wordt gestimuleerd door de onweerstaanbare geur en de tast door de hoge aaibaarheidsfactor. Tijdens de ‘Ruik-de-lente-dagen’ wordt de consument geattendeerd op de zintuiglijke eigenschappen van voorjaarsbloemen zoals Sering, Waxflower, Hyacint en nog veel meer.

Gratis promotiepakket

Tussen 21 en 31 maart wordt er in de media volop aandacht gevraagd voor de start van de lente en de daarbij horende geurende bloemen. Bloemisten kunnen hier ook in de winkel op inhaken. Denk aan de verkoop van een geurboeket, het opzetten van een ruikerij, etc.
Ter ondersteuning stellen we een gratis promotiepakket beschikbaar, bestaande uit een stoepbordposter (A1), posters voor in de winkel (A3), een assortimentsposter en boeket- en bloemenkaartjes.

Doe je mee? Stuur dan je bedrijfsnaam, naam, relatienummer en het gewenste aantal promotiepakketten naar EllisvanVerseveld@plantion.nl. Aanvragen kan t/m 10 maart.

De Ruik de Lente-campagne is een gezamenlijk initiatief van:
     

Ellis van Verseveld

Manager Marketing & Communicatie
(+31) 0318 - 661871
ellisvanverseveld@plantion.nl

Ellis van Verseveld

(+31) 0318 - 661871
ellisvanverseveld@plantion.nl