fbpx
Naar beneden Naar boven

Tulpencampagne in januari

14-12-2018

Het is bijna zover: de opening van het tulpenseizoen. Op zaterdag 19 januari wordt de Dam weer omgetoverd tot een prachtige tulpenpluktuin met maar liefst 200.000 kleurrijke tulpen. Bloemisten kunnen inhaken door een promotiepakket aan te vragen.

Tulpencampagne
Met de tulpencampagne zetten we dit jaar de lente op tafel! Jij mag jouw klanten wat leuks aanbieden: Bij aankoop van een tulpenboeket kan je ze een kaartje met een unieke code geven, waarmee jouw klanten kans maken op een kookworkshop met TV-kok Yvette van Boven. Tijdens deze workshop zal de tulp als hoofdingrediënt worden verwerkt. Er worden 5 x 2 winnaars gekozen. Ook wordt de tulpencampagne in Delicious magazine gepromoot.

Promotiepakket
Deelnemende bloemisten kunnen een promotiepakket aanvragen. Dit bestaat uit:
– 1x A1 stoepbordposter
– 1x lifesizer (levensgrote kartonnen pop van Yvette)
– 1x actiedisplay voor bij de kassa
– 100 (boeket)kaartjes inclusief unieke actiecode

Vraag je promotiepakket(ten) aan door een e-mail te sturen naar EllisvanVersveld@Plantion.nl (ook niet VBW-leden kunnen het aanvragen). Deze worden per post bezorgd tussen 14 en 17 januari 2019. Het eerste pakket is gratis, voor meerdere pakketten bedragen de kosten € 25,00 per pakket. De eerste 200 aanmelders hebben bovendien recht op een gratis mini-tulpenpluktuin, af te halen bij de Alflora-vestiging bij jou in de buurt.

Vraag het pakket snel aan want er zijn er slechts 400 beschikbaar (op = op).

Yvette van Boven
Yvette van Boven is een Nederlandse kok, schrijfster en tv-presentatrice. Ze heeft tot nu toe 5 kookboeken uitgebracht en bij de VPRO presenteert ze sinds 2015 het programma ‘Koken met Van Boven’. Naast Van Bovens activiteiten bij de televisie verschijnt er wekelijks een column van haar in de Libelle en de Volkskrant.

 

Terug naar nieuwsoverzicht