Over onsNieuwsTraining slimmer inkopen bij Plantion
1 september 2021

Training slimmer inkopen bij Plantion

Plantion organiseert op dinsdag 28 september een aantrekkelijke inkooptraining voor nieuwe en bestaande klanten. Deelnemers krijgen in een ochtend een compleet beeld van Plantion en horen alles over inkoopmogelijkheden en bezorging. Door praktische oefeningen leren bloemisten en andere detaillisten hoe zij slimmer en efficiënter bij Plantion kunnen inkopen. Op 30 september organiseert Plantion ook een inkooptraining specifiek voor haar Duitse klanten.

Met een complete dienstverlening en klantgerichte benadering is Plantion binnen de snel veranderende bloemenwereld een constante factor. Bloemisten en andere detaillisten kunnen bij Plantion op veel verschillende manieren inkopen: online vanuit huis, fysiek op de klok en in het groencentrum of een combinatie daarvan.

Voor de ene bloemist is het slim om online via Kopen Op Afstand producten te kopen uit het dagelijkse klokaanbod. De ander vult de voorraad in zijn winkel of tuincentrum op zelf gekozen momenten aan door te bestellen via Plantion Digitale Marktplaats of Klok Voorverkoop.
Maar ook nemen nog steeds meer dan tweehonderd kopers elke veildag om 06.00 uur plaats in de afmijnzaal in Ede. Zij willen de producten ruiken, zien en voelen en doen inspiratie op. Het hart en de ziel van Plantion is de afmijnzaal. Deze beschikt over de allernieuwste voorzieningen en is meer dan ooit een trefpunt voor vakgenoten.

Programma

In deel 1 van de inkooptraining op 28 september (09.45-11.30 uur) krijgen de deelnemers te horen hoe het veilproces werkt. Ook oefenen zij het kopen op de klok, met aan het eind een concrete inkoopopdracht.
Deel 2 (11.30-13.30 uur) biedt informatie over de online kanalen Plantion Digitale Marktplaats en Klok Voorverkoop in combinatie met de dagelijkse bezorgdienst van Plantion. Daarna is er een korte presentatie over Plantions marketingplatform Taste the Green.
Vertegenwoordigers van VBW vertellen wat de branchevereniging voor ondernemende bloemisten kan betekenen. De inkooptraining wordt afgesloten met een rondleiding en een gezamenlijke lunch om 13.00 uur.

Bekijk hier de flyer

Aanmelden

Bestaande en nieuwe klanten van Plantion kunnen zich aanmelden voor de hele training of een gedeelte daarvan via www.plantion.nl/traininginkopen. Wie geen mogelijkheid heeft om aan de training deel te nemen, of vrijblijvend meer informatie wil over slimmer inkopen bij Plantion kan hiervoor contact opnemen met relatiebeheerder Patricia Willemsen: 06 12 70 55 41, patriciawillemsen@plantion.nl.