fbpx

Recentered Stage | Trend collectie interieur

28-05-2021

Vooral opvallend binnen Recentered Stage zijn de geometrische, vrolijke vormen. Bogen, trappen en verhogingen krijgen ruim baan. Grafische prints zorgen voor diepte in patronen en we zien veel kleurrijke vlakverdeling. De materialen die worden gebruikt binnen deze trend zijn ondergeschikt aan vormen en kleuren: anything goes is het credo.

Recentered Stage in het interieur

Bogen, trappen, geometrische vormen: alsof iemand met een blokkendoos aan de slag is gegaan. Binnen Recentered Stage draait alles om de speelse maar krachtige vormgeving van producten, die de stevige houding van consumenten symboliseert. Het is alsof alles op een podium staat. Ook de kleuren zijn verre van bescheiden: zachte pasteltinten maar ook pittige kleuren als geel, terra, blauw en paars. Voor bloemen geldt dat de vaas de vorm van een boeket lijkt te bepalen. Zo ontstaan verrassend nieuwe vormen. Planten hebben binnen deze trend vaak speelse bladtekeningen vol kleurcontrast.

In een snel veranderende wereld willen we gehoord en gezien worden. Er is een behoefte aan kleur bekennen, uitdragen waar we voor staan. Contrasten worden sterker, iedereen heeft zijn eigen idealisme. Ook van merken en producten verwachten we dat ze een standpunt innemen. Het verhaal achter een product wordt belangrijker, ook in de groenbranche. Dit is de kern van de stijltrend ‘Recentered Stage’.

 

Bron: Bloemenbureau Holland

Terug naar nieuwsoverzicht