fbpx

Plantion-logo op nieuwe vrachtwagen bevestigt historische band

07-04-2017

SIERTEELTVERVOERDER KSV OOST NEDERLAND breidt wagenpark uit

Transportbedrijf KSV Oost Nederland heeft zijn wagenpark uitgebreid met een nieuwe Mercedes Actros. KSV Oost Nederland en Plantion koesteren een historische band en een jarenlange, succesvolle samenwerking. De oplegger van de nieuwe vrachtwagen draagt daarom naast het eigen logo ook het beeldmerk van Plantion.

KSV Oost Nederland onderstreept met deze geste de hechte, historische band die er tussen beide bedrijven bestaat. Voormalig KSV-directeur Piet Kniest werkte in de jaren negentig reeds voor I.T.O.N., de vervoersafdeling van Veiling Oost Nederland (VON) in Bemmel. Na de opsplitsing van VON in een bedrijf voor bloemen & planten (Bloemenveiling Oost Nederland) en een voor groenten & fruit (The Greenery) richtte Kniest een gespecialiseerd vervoersbedrijf op.

Ook na de fusie van de Bemmelse bloemenveiling bleef KSV Oost Nederland huisvervoerder. Het bedrijf besloot zich in 2010 op het terrein van Plantion te vestigen. KSV Oost Nederland vervoert dagelijks producten van kwekers naar Plantion en levert gekochte bloemen en planten af bij bloemisten, tuincentra en bouwmarkten in heel Nederland. Met zijn geconditioneerde vrachtwagens werkt KSV Oost Nederland daarnaast ook voor andere opdrachtgevers in de sierteeltsector.

 

Op de foto van links naar rechts: Guus van Logtestijn (commercieel directeur Plantion), Sjaak Hofs (chauffeur KSV Oost Nederland) en Bart Wezendonk (directeur KSV Oost Nederland). De foto is gemaakt door Paul Heijmink.

Terug naar nieuwsoverzicht